reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Oglądałam wczoraj przytulanki dla małego i patrzcie co mi się pokazało 😱
Spoko mamy trzy takie straszydła 🤣
Żartuję oczywiście. Kiedyś mąż kupił synowi zeszyt do szkoły, okładka była w kupy. Do dziś się z niego nabijamy, oczywiście biedak nie zauważył 🤪

Jprdl wyników nie mam, urlop taki wyjazdowy zaczynam od poniedziałku. Dzwoniłam to baba zjechała mnie po co zawracam gitarę🤷 znając moje szczęście zadzwonią zaraz jak tylko wyjadę z miasta.

Moje znaja tylko bajki na Netflixie i koniec.Zadnych tabletow czy telefonow.
Wiem ,ze i na to przyjdzie kolej,ale wszystko w swoim czasie🤣
dokladnie tez mysle, ze z ta kontrola jest trudniej w przypadku tabletu czy telefonu. Dlatego moja ma 5 lat i nie ma takich rzeczy, mimo ze kolezanki owszem. Przyjdzie na to czas za chwile

Żartuję oczywiście. Kiedyś mąż kupił synowi zeszyt do szkoły, okładka była w kupy. Do dziś się z niego nabijamy, oczywiście biedak nie zauważył 🤪

Jprdl wyników nie mam, urlop taki wyjazdowy zaczynam od poniedziałku. Dzwoniłam to baba zjechała mnie po co zawracam gitarę🤷 znając moje szczęście zadzwonią zaraz jak tylko wyjadę z miasta.
wiesz no, mozesz nie odbierac telefonu i zadzwonix po urlopie… Choc ja bym nie wytrzymala 🤦🏻‍♀️

reklama

Te panie to maja tyle empatii w sobie i zrozumienia ,ze jpdle.
Wiadomo ,ze takie cos zepsuje ci urlop bo bedziesz ciagle myslala.trzymam nieustannie kciuki ✊✊✊

Do góry