nieagatka
Fanka BB :)
tak mam. Ale ona oglada i tak tylko na tv wiec pelna kontrola.ściągnij jej YT kids
Tablet dostanie na Swieta, bedzie miec do szkoly i do bajek.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak mam. Ale ona oglada i tak tylko na tv wiec pelna kontrola.ściągnij jej YT kids
Na razie to ja decyduje czym sie bawia,mam nadzieje ,ze jeszcze troche tak pozostanie,przy pozostalej czworce tez mi sie udalo.Tak Ci się tylko wydaje
Moje znaja tylko bajki na Netflixie i koniec.Zadnych tabletow czy telefonow.co jakis czas sie pojawia taki syf. My wchodzimy w etap yt, strasza jak ma wybor to zawsze chce sobie tam cos wyszukiwac, ale moje czujne oko nie pozwala na samowlke
I tego Ci życzęNa razie to ja decyduje czym sie bawia,mam nadzieje ,ze jeszcze troche tak pozostanie,przy pozostalej czworce tez mi sie udalo.
Tak ona przytula dzieci i je zabijaMoże to jakaś postac z bajki?
Spoko mamy trzy takie straszydłaOglądałam wczoraj przytulanki dla małego i patrzcie co mi się pokazało
dokladnie tez mysle, ze z ta kontrola jest trudniej w przypadku tabletu czy telefonu. Dlatego moja ma 5 lat i nie ma takich rzeczy, mimo ze kolezanki owszem. Przyjdzie na to czas za chwileMoje znaja tylko bajki na Netflixie i koniec.Zadnych tabletow czy telefonow.
Wiem ,ze i na to przyjdzie kolej,ale wszystko w swoim czasie
wiesz no, mozesz nie odbierac telefonu i zadzwonix po urlopie… Choc ja bym nie wytrzymalaSpoko mamy trzy takie straszydła
Żartuję oczywiście. Kiedyś mąż kupił synowi zeszyt do szkoły, okładka była w kupy. Do dziś się z niego nabijamy, oczywiście biedak nie zauważył
Jprdl wyników nie mam, urlop taki wyjazdowy zaczynam od poniedziałku. Dzwoniłam to baba zjechała mnie po co zawracam gitarę znając moje szczęście zadzwonią zaraz jak tylko wyjadę z miasta.
Ja sobie tezI tego Ci życzę
Te panie to maja tyle empatii w sobie i zrozumienia ,ze jpdle.Spoko mamy trzy takie straszydła
Żartuję oczywiście. Kiedyś mąż kupił synowi zeszyt do szkoły, okładka była w kupy. Do dziś się z niego nabijamy, oczywiście biedak nie zauważył
Jprdl wyników nie mam, urlop taki wyjazdowy zaczynam od poniedziałku. Dzwoniłam to baba zjechała mnie po co zawracam gitarę znając moje szczęście zadzwonią zaraz jak tylko wyjadę z miasta.