annemarie
Fanka BB :)
No co rakieta jak byk,ehm albo cos innegoDzielo mojej corki po wizycie w centrum nauki o kosmosie… Rakieta rzecz jasna Dumna mama
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No co rakieta jak byk,ehm albo cos innegoDzielo mojej corki po wizycie w centrum nauki o kosmosie… Rakieta rzecz jasna Dumna mama
Jestes pewna ,ze to bylo centrum nauki o kosmosie?Dzielo mojej corki po wizycie w centrum nauki o kosmosie… Rakieta rzecz jasna Dumna mama
wlasnie zaczynam watpicJestes pewna ,ze to bylo centrum nauki o kosmosie?
Moze to taki kamuflarz
Widzisz, głupia nie jestŚmiechem Żartem, moja starsza córka ma 3 takie same przytulanki zające kupiona jak zabieraliśmy smoczka, no 3 identyczne kupione w Rossmannie no na zapas jakby któraś zginął. Dzisiaj szuka ulubionego no daje jej a ona mówi to nie ten !!!@ kuwa pytam czym one się różnią?!? Jprdl a ona mówi że buzki mają inne ,a jej ulubiony ma kuwa twardą prawą łapkę której broń Boże dotykać!!!! 3 identyczne zające czaicie to ?!?!?@
Dziecka nie oszukaszŚmiechem Żartem, moja starsza córka ma 3 takie same przytulanki zające kupiona jak zabieraliśmy smoczka, no 3 identyczne kupione w Rossmannie no na zapas jakby któraś zginął. Dzisiaj szuka ulubionego no daje jej a ona mówi to nie ten !!!@ kuwa pytam czym one się różnią?!? Jprdl a ona mówi że buzki mają inne ,a jej ulubiony ma kuwa twardą prawą łapkę której broń Boże dotykać!!!! 3 identyczne zające czaicie to ?!?!?@
U nas dzień marudzenia i płaczu obydwoje mają jestem wykończona, nienawidzę takich dni bo wtedy czuję że jakoś za mało je kochamA co tu dziś taka cisza? U nas dziś deszczowo szaro buro i ponuro . Z małą sobie urządziłam drzemkę 4 godziny wstałam jak muł nie wiedziałam co się dzieje wokół mnie zapuchnięta jak borsuk
jesli zmienilamsie pogoda to moze tak byc. Dzieci bardzo na to reaguja…U nas dzień marudzenia i płaczu obydwoje mają jestem wykończona, nienawidzę takich dni bo wtedy czuję że jakoś za mało je kocham
hahahahah o takie dni są nie do zniesienia aż człowiek chodzi cały w środku przy jednym a przy dwóch nie chce myśleć no chyba że się zmieniająU nas dzień marudzenia i płaczu obydwoje mają jestem wykończona, nienawidzę takich dni bo wtedy czuję że jakoś za mało je kocham