reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

U nas dzień marudzenia i płaczu obydwoje mają 🥴 jestem wykończona, nienawidzę takich dni bo wtedy czuję że jakoś za mało je kocham 🤪😂
Jessssui, ja mam od kilku dni marudzenie i płacz. Nawet fizjoterapeutka mówi: a co się z nim dzieje? Przecież to moje pokazowe dziecko...
Też mnie mały wkurza i prawie tracę nerwy. Co chwilę zerkam na zegarek i odliczam czas do drzemek 🥴

reklama
jesli zmienilamsie pogoda to moze tak byc. Dzieci bardzo na to reaguja…
U mnie dzis wojna byla, bo brzydki plecak i chce nowy (od wrzesnia byl ladny), a druga - mlodsza urzadzila scene, bo chciala w auxie jechac z przodu 🤦🏻‍♀️😂
Oddam dwojke dzieci, odchowane, plec zenska 🤣 komu, komu? 😂🤦🏻‍♀️😂
To zamienimy się, ja Ci dam dwoje 3 miesięcznych 🤔🤪

reklama
My się dziś skapnelismy, że czas zamawiać wózek! Myslelismy, że mamy masę czasu a tymczasem na nasz wózek termin oczekiwania jest na wrzesień/październik
producenci tak jak u nas w Szczecinie w Bobolandzie piszą w umowie Czas oczekiwania 60 dni. Ja urodziłam a wózka nie miałam 🤣ale wyrobili się w ciągu 30 dni a nie 60

Do góry