reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mogę go już w wózku trochę podnieść, tak? Znaczy żeby więcej widział. Bo moja fizjo to chyba do usranej śmierci będzie mi go kazała na fasolkę nosić i nie pionizować 🥴. Ja jej już nie słucham bo on bardzo nie lubi na fasolkę i noszę go sobie na ramieniu. A nie robię tego często bo dopóki nie wymusza to staram się nie nosić na rękach

reklama
Mogę go już w wózku trochę podnieść, tak? Znaczy żeby więcej widział. Bo moja fizjo to chyba do usranej śmierci będzie mi go kazała na fasolkę nosić i nie pionizować 🥴. Ja jej już nie słucham bo on bardzo nie lubi na fasolkę i noszę go sobie na ramieniu. A nie robię tego często bo dopóki nie wymusza to staram się nie nosić na rękach
Ja już dawna ją pionizuje, ona się drze na fasolkę 🙈 Ile ja miałam po tym nocy nieprzespanych, że jestem złą matką co pionizuje 😭

Tak, ja chce poprawić butelkę albo coś sprawdzić, a ona wstaje i cap smoczek do buzi 🙈
A też ci się tak na brzuch przekręca? I potem ryczy bo jednak nie chce? Matko, z dzieciokami 🤦😂😂. Czasem do mojego co parę minut podchodzę i go przekręcam z brzucha na plecy bo płacze 🤦. A za minutę znów na brzuchu leży i brzęczy 😂

Dziś mnie zaskoczył bo godzinę ryczał i zasnął na 2,5 godziny 😂. Ogólnie to maruda z niego. Aaaa, i zaczął piszczeć 🤦
Ale to wkurzające 😜. Ja tak lubię ciszę 😂
😂😂😂 ciekawe, że mamy w domu to samo, moja też piszczy od wczoraj, na lotnisku wczoraj jak mąż gdzieś poszedł do znalazłam ich bez problemu 😂😂

Dziś mnie zaskoczył bo godzinę ryczał i zasnął na 2,5 godziny 😂. Ogólnie to maruda z niego. Aaaa, i zaczął piszczeć 🤦
Ale to wkurzające 😜. Ja tak lubię ciszę 😂
ha! Pamietam to, przywyczaj sie, bo na troche z Wami zostanie 🤣🤣 a za chwile pewnie bedzie tak wiesz pierdzial ustami, nie wiem jak to opisac 🤣🤣🤣🤣 Moje obie tak robily tygodniami, sliniac sie przy tym straszne 🤦🏻‍♀️😆

A też ci się tak na brzuch przekręca? I potem ryczy bo jednak nie chce? Matko, z dzieciokami 🤦😂😂. Czasem do mojego co parę minut podchodzę i go przekręcam z brzucha na plecy bo płacze 🤦. A za minutę znów na brzuchu leży i brzęczy 😂
Nie, Lea się nie przekręca jeszcze.

reklama
Do góry