eij
Fanka BB :)
Ja też bym nie odpuściławalcz. Dla zasady. Oni robia takie rzeczy, bo ludzie odpiszczaja, bo szkoda nerwow.
Odwolaj sie. Niech die bujaja.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też bym nie odpuściławalcz. Dla zasady. Oni robia takie rzeczy, bo ludzie odpiszczaja, bo szkoda nerwow.
Odwolaj sie. Niech die bujaja.
Każdy się dziwiłwow duze jak na blizniaki
Ze sie wtraceu moich twixow pierwsze ciuchy byly 50 i starczyly na jakies dwa tygodnie,wiec jesli to kupuj ich malo bo jak ci sie trafia takie giganty jak moje to dlugo nie ponosza.Super, a długość? Zastanawiam się od jakiego rozmiaru kupować ciuchy
Duże dzieciaki ja mydlalam, żeby zacząć od kilku sztuk 50, ale może rzeczywiście nie będą potrzebne tak małeJa miałam kilka sztuk 56, reszta 62. Bylo za duże ale szybko urosły i teraz dla młodej są akurat , bo młody wchodzi już w 68
No tak właśnie planowałam od 50, ale blizniaki eij zaskoczyły mnie wielkościąZe sie wtraceu moich twixow pierwsze ciuchy byly 50 i starczyly na jakies dwa tygodnie,wiec jesli to kupuj ich malo bo jak ci sie trafia takie giganty jak moje to dlugo nie ponosza.
Lennar wazyl 3655 i mial 51 cm,Zoska 3360 i 49cmNo tak właśnie planowałam od 50, ale blizniaki eij zaskoczyły mnie wielkością
To też duże dzieciaczki!Lennar wazyl 3655 i mial 51 cm,Zoska 3360 i 49cm
dlatego u nas to 50 funkcjonowalo krotko.
Tak ,z waga taka jak pojedyncze dzieckoTo też duże dzieciaczki!
ja pitole to oni wieksi niz moje pojedynczeLennar wazyl 3655 i mial 51 cm,Zoska 3360 i 49cm
dlatego u nas to 50 funkcjonowalo krotko.
to wez lekarza cisnij o to zeby Ci podawal ich centyl, bedzie Ci latwiej ocenicDuże dzieciaki ja mydlalam, żeby zacząć od kilku sztuk 50, ale może rzeczywiście nie będą potrzebne tak małe