reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mój dziś to jest tragiczny. Jęczy od rana. Przekręca się na brzuch i płacze bo przecież nie lubi być na brzuchu. I tak kuwa co kilka minut się przekręca 🤦. Nic w chacie nie zrobiłam 🤦
spojrz na to inaczej - robi postepy, nauczyl sie przekrecac i to dosc szybko, za chwile to polubi i bedzie wiecej widzial to bedzie spokojniejszy 🙂

reklama
no tak staram się robić ale Wera nie jest z tego powodu zadowolona zbytnio 🤣
Pomeczy sie pomeczy ale to dla jej dobra.mi polozna powiedziala ze za wszelka cene tak robic 6 tyg.i bedzie po problemie.przyznam sie ze czasaki pdpuszxzalam i u nas to trwalo dluzej ale wyprowadzona.wiadomo ze nie tylko ma tak lezec bo to zwariowac by mozna bylo ale czesto

mam duzo szczescia, bo moje dogadaduja sie super. Starsza weszla w role starszej siostry na maxa i ma mnostwo cierpliwosci do mlodszwj, ktora bywa wredna. Ale zapatrzona w starsza siostre. A po calym dniu w szkole witaja sie usciskami i calusami i bajki ogladaja tak 💜🥰
Śliczne dziewczyny 😁oby u nas tak wszystko się potoczyło. Bo czasu mało dla starszaka, ale staramy się każdą wolną chwile mu dać. Żeby nie był zazdrosny o siostry, ale na to nie ma rady 🤣
Jak one się kochają ♥️♥️♥️

reklama
Śliczne dziewczyny 😁oby u nas tak wszystko się potoczyło. Bo czasu mało dla starszaka, ale staramy się każdą wolną chwile mu dać. Żeby nie był zazdrosny o siostry, ale na to nie ma rady 🤣
Jak one się kochają ♥️♥️♥️
bedzie dobrze, za chwile juz bedzie nieco latwiej i bedziecie mogli wszyscy razem cos robic, basen czy cos. Jeszcze tylko troche i zosbczysz ze sie uda 🙂

Do góry