reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mój czasem miał podobne trzaski ale darłam japę i się ogarnął. Też sobie zrób sama dla siebie, obiad czy kolację, a on niech patrzy 😉. Ja wczoraj mówiłam mojemu księciu, że jak za późno przyjdzie z podwórka do domu, to nie ma kolacji. I nie było 😜. Zrobiłam tylko truskawki ze śmietaną i je zjadłam. A dla niego to nie jedzenie 😜. No raczej się nie rozdwoję, żeby robić jedzenie i małego ogarnąć.
A z małym to coś się dzieje 🥴. @Kasiekt czy @mArusia33 , która mówiła o tych czarach? Byłam w sobotę ma boisku na dniu dziecka z małym. No i pełno znajomych zachwycało się Kajtkiem i pchało łapy do wózka 🙄. Na szczęście nikt na ręce nie brał. Pytali jak śpi u takie tam. Ja mówi że sam zasypia i w nocy tylko jedna pobudka. No i się po tej sobocie zesralo. Mały cały tydzień co chwilę beczy, nie może zasnąć w dzień i na wieczór. Jest płacz przed spaniem. A w nocy budzi się z płaczem🤦. No kuwa ktoś go zauroczył🤦. Już mówię mężowi, że jak teraz ktoś się będzie pytał jak mały, to będę mówić że ch.ujowo śpi, i tak dalej
no a tak to współczuję ale kochana są skoki są zęby...no w 1. roku zawsze jest coś także widocznie coś Sie gdzies mu rozwija ...

reklama
Mój czasem miał podobne trzaski ale darłam japę i się ogarnął. Też sobie zrób sama dla siebie, obiad czy kolację, a on niech patrzy 😉. Ja wczoraj mówiłam mojemu księciu, że jak za późno przyjdzie z podwórka do domu, to nie ma kolacji. I nie było 😜. Zrobiłam tylko truskawki ze śmietaną i je zjadłam. A dla niego to nie jedzenie 😜. No raczej się nie rozdwoję, żeby robić jedzenie i małego ogarnąć.
A z małym to coś się dzieje 🥴. @Kasiekt czy @mArusia33 , która mówiła o tych czarach? Byłam w sobotę ma boisku na dniu dziecka z małym. No i pełno znajomych zachwycało się Kajtkiem i pchało łapy do wózka 🙄. Na szczęście nikt na ręce nie brał. Pytali jak śpi u takie tam. Ja mówi że sam zasypia i w nocy tylko jedna pobudka. No i się po tej sobocie zesralo. Mały cały tydzień co chwilę beczy, nie może zasnąć w dzień i na wieczór. Jest płacz przed spaniem. A w nocy budzi się z płaczem🤦. No kuwa ktoś go zauroczył🤦. Już mówię mężowi, że jak teraz ktoś się będzie pytał jak mały, to będę mówić że ch.ujowo śpi, i tak dalej
hahahaha to ja my w niedzielę mieliśmy akcje kuzyneczka przyjechała z ryjem wścibskim te same pytania też na ręce nie brała tyle że ja powiedziałam specjalnie że tak sobie w nocy śpi No to jak szliśmy po jej wizycie na spacer to myślalam ze Werka pęknie od tego płaczu gdzie zawsze na spacerze jak aniołek a w niedziele dramat.

hahahaha to ja my w niedzielę mieliśmy akcje kuzyneczka przyjechała z ryjem wścibskim te same pytania też na ręce nie brała tyle że ja powiedziałam specjalnie że tak sobie w nocy śpi No to jak szliśmy po jej wizycie na spacer to myślalam ze Werka pęknie od tego płaczu gdzie zawsze na spacerze jak aniołek a w niedziele dramat.
Moje też potrafią bez niczego zacząć płakać tak że aż się zanoszą, i bądź tu mądra 😳🥴

Ale mnie G zagotował ze nie wiem. Po pracy chciał jechać na ryby No ok jedz mówię nie dość że stracił prawie 8 dych na te ****** robaki i resztę gowna to jeszcze przyjechał i z tekstem ze musi się ogolić musi się wykąpać później zrobił sobie kolacje po kolacji umył sobie winogron a mnie nawet nie zapytał czy coś chce ja nie mam potrzeb ale jak ja skacze nad nim z obiadem to jest dobrze. Później z łaska pyta się czy jem kolacje ja mówię nie trzeba a on do mnie z tekstem żebym nie robiła problemu bo i tak w dzień nic nie robię nosz ***** leżę i pachnę
Skad ja to znam🙂 moj tez zapalony wedkarz nobi oczywiscie on po pracy zmeczony i na urlopie musi odpoczac-przy rybach-no a ja zapierdzielam 24 na dobe od roku i nie nie jestem zmeczona🥴🥴

My dzisiaj po drugim szczepieniu Bexero,Matteo usiadl na pupie i bil Brawo Brawo,sam sobie.🙂😂

Fredzia kochana,na dzieci nie ma instrukcji obslugi,to mali ludzi ,ktorzy maja do tego gorsze i lepsze dni,tak jak kazda z nas .Pierwszy rok jest najtrudniejszy dla nich bo w mozgu zachodzi tyle zmian i tak szybko,to jest stresujace dla takiego malego ludzia,ktory sam tego nie pojmuje.
Musisz troche zyc na zasadziec " miej wyebane a bedzie ci dane" w sensie wyluzowac i nie czaic kolejnej katastrofy czy czary mary jakies pierdy pierdy😅

Masz super synka,on ma super mame ,ktora jest dla niego calym swiatem.Jego wszystkie anteny sa na ciebie skierowane, czasami warto rzucic i pranie i gotowanie i zabrac tego malego goscia na spacer i byc tylko dla niego.

Dla niego jestes wszystkim,a reszta moze zaczekac.❤❤❤

Ostatnia edycja:
reklama
To ja🤣🤣 wiesz ja jak teraz ktos mi zauroczy mala to uroki odczyniam.Od malego to znam bo mnie czesto zauroczali heheh i nawet na studiach kolezanke nauczylam zeby w razie W umiala to zrobic hehehe
Ale ja tez j7z nigdy nic nie powiem bede klamac ze to czy tamto-tzn.bede narzekac ze hoho👍

Do góry