reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mój czasem miał podobne trzaski ale darłam japę i się ogarnął. Też sobie zrób sama dla siebie, obiad czy kolację, a on niech patrzy 😉. Ja wczoraj mówiłam mojemu księciu, że jak za późno przyjdzie z podwórka do domu, to nie ma kolacji. I nie było 😜. Zrobiłam tylko truskawki ze śmietaną i je zjadłam. A dla niego to nie jedzenie 😜. No raczej się nie rozdwoję, żeby robić jedzenie i małego ogarnąć.
A z małym to coś się dzieje 🥴. @Kasiekt czy @mArusia33 , która mówiła o tych czarach? Byłam w sobotę ma boisku na dniu dziecka z małym. No i pełno znajomych zachwycało się Kajtkiem i pchało łapy do wózka 🙄. Na szczęście nikt na ręce nie brał. Pytali jak śpi u takie tam. Ja mówi że sam zasypia i w nocy tylko jedna pobudka. No i się po tej sobocie zesralo. Mały cały tydzień co chwilę beczy, nie może zasnąć w dzień i na wieczór. Jest płacz przed spaniem. A w nocy budzi się z płaczem🤦. No kuwa ktoś go zauroczył🤦. Już mówię mężowi, że jak teraz ktoś się będzie pytał jak mały, to będę mówić że ch.ujowo śpi, i tak dalej
no a tak to współczuję ale kochana są skoki są zęby...no w 1. roku zawsze jest coś także widocznie coś Sie gdzies mu rozwija ...

reklama
Mój czasem miał podobne trzaski ale darłam japę i się ogarnął. Też sobie zrób sama dla siebie, obiad czy kolację, a on niech patrzy 😉. Ja wczoraj mówiłam mojemu księciu, że jak za późno przyjdzie z podwórka do domu, to nie ma kolacji. I nie było 😜. Zrobiłam tylko truskawki ze śmietaną i je zjadłam. A dla niego to nie jedzenie 😜. No raczej się nie rozdwoję, żeby robić jedzenie i małego ogarnąć.
A z małym to coś się dzieje 🥴. @Kasiekt czy @mArusia33 , która mówiła o tych czarach? Byłam w sobotę ma boisku na dniu dziecka z małym. No i pełno znajomych zachwycało się Kajtkiem i pchało łapy do wózka 🙄. Na szczęście nikt na ręce nie brał. Pytali jak śpi u takie tam. Ja mówi że sam zasypia i w nocy tylko jedna pobudka. No i się po tej sobocie zesralo. Mały cały tydzień co chwilę beczy, nie może zasnąć w dzień i na wieczór. Jest płacz przed spaniem. A w nocy budzi się z płaczem🤦. No kuwa ktoś go zauroczył🤦. Już mówię mężowi, że jak teraz ktoś się będzie pytał jak mały, to będę mówić że ch.ujowo śpi, i tak dalej
hahahaha to ja my w niedzielę mieliśmy akcje kuzyneczka przyjechała z ryjem wścibskim te same pytania też na ręce nie brała tyle że ja powiedziałam specjalnie że tak sobie w nocy śpi No to jak szliśmy po jej wizycie na spacer to myślalam ze Werka pęknie od tego płaczu gdzie zawsze na spacerze jak aniołek a w niedziele dramat.

hahahaha to ja my w niedzielę mieliśmy akcje kuzyneczka przyjechała z ryjem wścibskim te same pytania też na ręce nie brała tyle że ja powiedziałam specjalnie że tak sobie w nocy śpi No to jak szliśmy po jej wizycie na spacer to myślalam ze Werka pęknie od tego płaczu gdzie zawsze na spacerze jak aniołek a w niedziele dramat.
Moje też potrafią bez niczego zacząć płakać tak że aż się zanoszą, i bądź tu mądra 😳🥴

Ale mnie G zagotował ze nie wiem. Po pracy chciał jechać na ryby No ok jedz mówię nie dość że stracił prawie 8 dych na te ****** robaki i resztę gowna to jeszcze przyjechał i z tekstem ze musi się ogolić musi się wykąpać później zrobił sobie kolacje po kolacji umył sobie winogron a mnie nawet nie zapytał czy coś chce ja nie mam potrzeb ale jak ja skacze nad nim z obiadem to jest dobrze. Później z łaska pyta się czy jem kolacje ja mówię nie trzeba a on do mnie z tekstem żebym nie robiła problemu bo i tak w dzień nic nie robię nosz ***** leżę i pachnę
Skad ja to znam🙂 moj tez zapalony wedkarz nobi oczywiscie on po pracy zmeczony i na urlopie musi odpoczac-przy rybach-no a ja zapierdzielam 24 na dobe od roku i nie nie jestem zmeczona🥴🥴

My dzisiaj po drugim szczepieniu Bexero,Matteo usiadl na pupie i bil Brawo Brawo,sam sobie.🙂😂

Fredzia kochana,na dzieci nie ma instrukcji obslugi,to mali ludzi ,ktorzy maja do tego gorsze i lepsze dni,tak jak kazda z nas .Pierwszy rok jest najtrudniejszy dla nich bo w mozgu zachodzi tyle zmian i tak szybko,to jest stresujace dla takiego malego ludzia,ktory sam tego nie pojmuje.
Musisz troche zyc na zasadziec " miej wyebane a bedzie ci dane" w sensie wyluzowac i nie czaic kolejnej katastrofy czy czary mary jakies pierdy pierdy😅

Masz super synka,on ma super mame ,ktora jest dla niego calym swiatem.Jego wszystkie anteny sa na ciebie skierowane, czasami warto rzucic i pranie i gotowanie i zabrac tego malego goscia na spacer i byc tylko dla niego.

Dla niego jestes wszystkim,a reszta moze zaczekac.❤❤❤

Ostatnia edycja:
reklama
To ja🤣🤣 wiesz ja jak teraz ktos mi zauroczy mala to uroki odczyniam.Od malego to znam bo mnie czesto zauroczali heheh i nawet na studiach kolezanke nauczylam zeby w razie W umiala to zrobic hehehe
Ale ja tez j7z nigdy nic nie powiem bede klamac ze to czy tamto-tzn.bede narzekac ze hoho👍

Do góry