Orchidea33
Fanka BB :)
Pochwalę się byłam właśnie na wizycie u ginekologa. 21tc i waga mojego synka 400g lekarz mówi, że wszystko super i nie ma sie do czego przyczepić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A fotka gdziePochwalę się byłam właśnie na wizycie u ginekologa. 21tc i waga mojego synka 400g lekarz mówi, że wszystko super i nie ma sie do czego przyczepić
Moje tez przez 80 % dnia,reszta jest o cos wojnaa to moje sie umieja bawic razem, choc jak za dlugo jest cisza go na bank mam albo zalana lazienke albo nowy wzorek na scianie czy cos w ten desen
U nas jedna płakała i płakała a potem nagle górne jedynki i dwójki wyszły razem. Odrazu cztery zęby, wiec ma 6. Druga ma tylko górne jedynki. Ale tez budzi się w nocy z płaczem.u nas aktualnie od kilku dni płacze ch.. wie o co- skok lub zęby. Ale generalnie po pierwszym trudnym półroczu jest coraz lepiej- jednak wolę takie siedzace już bobasy no i jest klocek waży już ponad 12kg ma z 78 cm..właśnie 2.fotelik ogarnęliśmy. wyślij na priv fociachy
Ehhh może z czasem jest lepiej? A Ciebie jak się dzieciaki dogadują? Mój syn ukochał jedna z sióstr. Gadać nie umie, ale tak rezonuje między nimi, ze tylko na siebie się spojrzą i jest fun. Druga jest inna Geberalnie ma wywalone na ludzi. Tylko mama musi być :-) a z resztą możemy się przyjaźnić najlepiej dwa metry od siebiebrzmi jak fun fun fun Fajowo, ze takie rozne sa, na pewno na nude nie narzekasz
Walki o zabawki nie unikniesz niestety. Musisz miec dwie dokladnie identyczne kazda i po problemie
ProszeA fotka gdzie
no dokładnie a to nie ma jakiegoś ograniczenia wiekowego ze np od któregoś miesiąca? Gdzie tu szukać w tej wsi muszę na necie sprawdzićMojemu też się to nie podobało . Ile ja się z nim nawalczylam
Jak twoja Wercia ma już widoczną asymetrię główki to ja bym poszła na twoim miejscu do fizjoterapeuty. Bo jak czytałam, przez taka główkę może byc ten przykurcz na szyji, albo zmiany na twarzy. No chyba że sobie sama poradzisz z problemem. Ja nie dałam rady
Myślę że nie po to się tyle starałysmy, żeby takie rzeczy olewać i czekać na zbawienie
Chodzę do fizjo raz w tygodniu i jestem bardzo zadowolona. Widzę że mały dobrze reaguje na ćwiczenia . U nas jest lekka asymetria, ale całego ciała. Kajtek krzywo leży, jedna strona jest bardziej wyciągnięta. I ma nierównomierne napięcia, np w obręczy barkowej ma mocno obniżone a na raczkach i reszcie wzmożone. Wiecznie zaciśnięte piąstki, zły podpór na łokciach, a właściwie prawie jego brak a teraz te jego problemy ciągną następne. Już zaczyna się nieprawidłowo obracać.
Wiem, że niektóre z was nie uważają fizjoterapii bo naciągają. Może tak czasem jest ale przecież matka sama widzi że z dzieckiem jest coś nie tak
Na razie może spróbuj sama tę główkę blokować jak masz daleko do fizjoterapeutyno dokładnie a to nie ma jakiegoś ograniczenia wiekowego ze np od któregoś miesiąca? Gdzie tu szukać w tej wsi muszę na necie sprawdzić
mam duzo szczescia, bo moje dogadaduja sie super. Starsza weszla w role starszej siostry na maxa i ma mnostwo cierpliwosci do mlodszwj, ktora bywa wredna. Ale zapatrzona w starsza siostre. A po calym dniu w szkole witaja sie usciskami i calusami i bajki ogladaja takEhhh może z czasem jest lepiej? A Ciebie jak się dzieciaki dogadują? Mój syn ukochał jedna z sióstr. Gadać nie umie, ale tak rezonuje między nimi, ze tylko na siebie się spojrzą i jest fun. Druga jest inna Geberalnie ma wywalone na ludzi. Tylko mama musi być :-) a z resztą możemy się przyjaźnić najlepiej dwa metry od siebie