reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny jest tu ktoś z Warszawy? Polecicie jakiegoś lekarza ginekologa który pracuje też w szpitalu i zrozumie mój stres w ciąży w związku z wcześniejszymi stratami oraz długimi staraniami?
Dr Kukulski, wspaniały i pracuje na Żelaznej w szpitalu, mnie akurat na tym zależało.

A u nas to jak pisze, kreatywność na granicy obłędu. W domu zapach pieluch, rozpaczy i desperacji 🤣🤣🤣A jak u was?
u nas aktualnie od kilku dni płacze ch.. wie o co- skok lub zęby. Ale generalnie po pierwszym trudnym półroczu jest coraz lepiej- jednak wolę takie siedzace już bobasy;) no i jest klocek waży już ponad 12kg ma z 78 cm..właśnie 2.fotelik ogarnęliśmy. wyślij na priv fociachy:)

Kaftany to normalnie powinny być rozdawane w szpitalu na porodówce. Taki pakiet startowy 😂.
Moja siostra ma z synem ten słynny bunt dwulatka. Szczerze? Jest tak, że jak od niej wracam to się boję i sobie myślę, po co mi to było😅
zgadzam sie 🤣 Ja myslalam, ze u strszej bylo ciezko, a ona jest aniol nie dziecko. Naprawde wole nie myslec co bedzie z Inka 🤦🏻‍♀️ Ostatnio w zlobku opiekun mowi: “zrobimy siku?” A ta do niego: “siku tak, kupa nie”. Usiadla, zrobila siku, wstala, zalozyl pieluche i zrobila kupe wtedy dopiero. I mowi mi jak mi to opowiadal: ze ma takie cojones (jaja), ze jprdl 🤣 A to tylko jeden z przykladow… W pon wskoczyla do basenu na glowke, przestraszyla sie, rozplakala, po otarciu lez powiedziala tylko: jeszcze raz i poszla skakac 🤣🤣🤣

Jeszcze mam myślenie życzeniowe, ze mnie bunt dwulatka ominie. Jak będzie to ja się wyprowadzam, bo krew się będzie lała strumieniami. Już się tłuką o zabawki. Najfajniejsza zabawka to ta siostry. A chuk ze w kojcu to całego Smyka mam 🤣
Ta konkretna zabawka w raczkach siostry najfajniejsza.
Dziewczyny są różne, jedna siła i godnością osobistą podpiepsza zabawki. A druga szybka jak błyskawica wykorzystuje chwilę nieuwagi i spiepsza z zabawką. I tak cały dzien..
termin miały na 21.08 i jedna chodzi przy meblach. A druga skupiona jest na jedzeniu. Widać co dla kogo jest ważne do przetrwania 🤣
brzmi jak fun fun fun 🤣🤣🤣 Fajowo, ze takie rozne sa, na pewno na nude nie narzekasz 😂
Walki o zabawki nie unikniesz niestety. Musisz miec dwie dokladnie identyczne kazda i po problemie 🤣🤣🤣🤣

zgadzam sie 🤣 Ja myslalam, ze u strszej bylo ciezko, a ona jest aniol nie dziecko. Naprawde wole nie myslec co bedzie z Inka 🤦🏻‍♀️ Ostatnio w zlobku opiekun mowi: “zrobimy siku?” A ta do niego: “siku tak, kupa nie”. Usiadla, zrobila siku, wstala, zalozyl pieluche i zrobila kupe wtedy dopiero. I mowi mi jak mi to opowiadal: ze ma takie cojones (jaja), ze jprdl 🤣 A to tylko jeden z przykladow… W pon wskoczyla do basenu na glowke, przestraszyla sie, rozplakala, po otarciu lez powiedziala tylko: jeszcze raz i poszla skakac 🤣🤣🤣
😂😂😂, Dobra jest 😂. Coś mi tu się wydaje, że po mamusi poszła. Nie da sobie w kaszę dmuchać 😜

reklama
@bazylia128 wiesz że w czwartej części stranger things grał Freddie Kruger 😱😜😜
Natalka jest w szpitalu bo ma obustronne zapalenie pluc. Kilku lekarzy ja badało. Na sor w matce polce mnie wyzwali że z przeziębionym dzieckiem przyjechałam do matki półki. Dopiero zrobili krew I crp ponad normę ale też nie jakoś bardzo dużo. Zrobili usg a tam obustronne zapalenie. Teraz panuje takie objaweowe zapalenie pluc. Nic nie słychać i tylko usg albo prześwietlenie wykaże. Jest z Łukaszem ja sama też chora na antybiotyku boję się o Basię.

Do góry