reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny jest tu ktoś z Warszawy? Polecicie jakiegoś lekarza ginekologa który pracuje też w szpitalu i zrozumie mój stres w ciąży w związku z wcześniejszymi stratami oraz długimi staraniami?
Dr Kukulski, wspaniały i pracuje na Żelaznej w szpitalu, mnie akurat na tym zależało.

A u nas to jak pisze, kreatywność na granicy obłędu. W domu zapach pieluch, rozpaczy i desperacji 🤣🤣🤣A jak u was?
u nas aktualnie od kilku dni płacze ch.. wie o co- skok lub zęby. Ale generalnie po pierwszym trudnym półroczu jest coraz lepiej- jednak wolę takie siedzace już bobasy;) no i jest klocek waży już ponad 12kg ma z 78 cm..właśnie 2.fotelik ogarnęliśmy. wyślij na priv fociachy:)

Kaftany to normalnie powinny być rozdawane w szpitalu na porodówce. Taki pakiet startowy 😂.
Moja siostra ma z synem ten słynny bunt dwulatka. Szczerze? Jest tak, że jak od niej wracam to się boję i sobie myślę, po co mi to było😅
zgadzam sie 🤣 Ja myslalam, ze u strszej bylo ciezko, a ona jest aniol nie dziecko. Naprawde wole nie myslec co bedzie z Inka 🤦🏻‍♀️ Ostatnio w zlobku opiekun mowi: “zrobimy siku?” A ta do niego: “siku tak, kupa nie”. Usiadla, zrobila siku, wstala, zalozyl pieluche i zrobila kupe wtedy dopiero. I mowi mi jak mi to opowiadal: ze ma takie cojones (jaja), ze jprdl 🤣 A to tylko jeden z przykladow… W pon wskoczyla do basenu na glowke, przestraszyla sie, rozplakala, po otarciu lez powiedziala tylko: jeszcze raz i poszla skakac 🤣🤣🤣

Jeszcze mam myślenie życzeniowe, ze mnie bunt dwulatka ominie. Jak będzie to ja się wyprowadzam, bo krew się będzie lała strumieniami. Już się tłuką o zabawki. Najfajniejsza zabawka to ta siostry. A chuk ze w kojcu to całego Smyka mam 🤣
Ta konkretna zabawka w raczkach siostry najfajniejsza.
Dziewczyny są różne, jedna siła i godnością osobistą podpiepsza zabawki. A druga szybka jak błyskawica wykorzystuje chwilę nieuwagi i spiepsza z zabawką. I tak cały dzien..
termin miały na 21.08 i jedna chodzi przy meblach. A druga skupiona jest na jedzeniu. Widać co dla kogo jest ważne do przetrwania 🤣
brzmi jak fun fun fun 🤣🤣🤣 Fajowo, ze takie rozne sa, na pewno na nude nie narzekasz 😂
Walki o zabawki nie unikniesz niestety. Musisz miec dwie dokladnie identyczne kazda i po problemie 🤣🤣🤣🤣

zgadzam sie 🤣 Ja myslalam, ze u strszej bylo ciezko, a ona jest aniol nie dziecko. Naprawde wole nie myslec co bedzie z Inka 🤦🏻‍♀️ Ostatnio w zlobku opiekun mowi: “zrobimy siku?” A ta do niego: “siku tak, kupa nie”. Usiadla, zrobila siku, wstala, zalozyl pieluche i zrobila kupe wtedy dopiero. I mowi mi jak mi to opowiadal: ze ma takie cojones (jaja), ze jprdl 🤣 A to tylko jeden z przykladow… W pon wskoczyla do basenu na glowke, przestraszyla sie, rozplakala, po otarciu lez powiedziala tylko: jeszcze raz i poszla skakac 🤣🤣🤣
😂😂😂, Dobra jest 😂. Coś mi tu się wydaje, że po mamusi poszła. Nie da sobie w kaszę dmuchać 😜

reklama
@bazylia128 wiesz że w czwartej części stranger things grał Freddie Kruger 😱😜😜
Natalka jest w szpitalu bo ma obustronne zapalenie pluc. Kilku lekarzy ja badało. Na sor w matce polce mnie wyzwali że z przeziębionym dzieckiem przyjechałam do matki półki. Dopiero zrobili krew I crp ponad normę ale też nie jakoś bardzo dużo. Zrobili usg a tam obustronne zapalenie. Teraz panuje takie objaweowe zapalenie pluc. Nic nie słychać i tylko usg albo prześwietlenie wykaże. Jest z Łukaszem ja sama też chora na antybiotyku boję się o Basię.

Do góry