A u nas to jak pisze, kreatywność na granicy obłędu. W domu zapach pieluch, rozpaczy i desperacji A jak u was?oooo żyjesz??? opowiadaj
do kogo chodzisz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A u nas to jak pisze, kreatywność na granicy obłędu. W domu zapach pieluch, rozpaczy i desperacji A jak u was?oooo żyjesz??? opowiadaj
do kogo chodzisz?
Dr Kukulski, wspaniały i pracuje na Żelaznej w szpitalu, mnie akurat na tym zależało.Dziewczyny jest tu ktoś z Warszawy? Polecicie jakiegoś lekarza ginekologa który pracuje też w szpitalu i zrozumie mój stres w ciąży w związku z wcześniejszymi stratami oraz długimi staraniami?
u nas aktualnie od kilku dni płacze ch.. wie o co- skok lub zęby. Ale generalnie po pierwszym trudnym półroczu jest coraz lepiej- jednak wolę takie siedzace już bobasy no i jest klocek waży już ponad 12kg ma z 78 cm..właśnie 2.fotelik ogarnęliśmy. wyślij na priv fociachyA u nas to jak pisze, kreatywność na granicy obłędu. W domu zapach pieluch, rozpaczy i desperacji A jak u was?
zgadzam sie Ja myslalam, ze u strszej bylo ciezko, a ona jest aniol nie dziecko. Naprawde wole nie myslec co bedzie z Inka Ostatnio w zlobku opiekun mowi: “zrobimy siku?” A ta do niego: “siku tak, kupa nie”. Usiadla, zrobila siku, wstala, zalozyl pieluche i zrobila kupe wtedy dopiero. I mowi mi jak mi to opowiadal: ze ma takie cojones (jaja), ze jprdl A to tylko jeden z przykladow… W pon wskoczyla do basenu na glowke, przestraszyla sie, rozplakala, po otarciu lez powiedziala tylko: jeszcze raz i poszla skakacKaftany to normalnie powinny być rozdawane w szpitalu na porodówce. Taki pakiet startowy .
Moja siostra ma z synem ten słynny bunt dwulatka. Szczerze? Jest tak, że jak od niej wracam to się boję i sobie myślę, po co mi to było
brzmi jak fun fun fun Fajowo, ze takie rozne sa, na pewno na nude nie narzekaszJeszcze mam myślenie życzeniowe, ze mnie bunt dwulatka ominie. Jak będzie to ja się wyprowadzam, bo krew się będzie lała strumieniami. Już się tłuką o zabawki. Najfajniejsza zabawka to ta siostry. A chuk ze w kojcu to całego Smyka mam
Ta konkretna zabawka w raczkach siostry najfajniejsza.
Dziewczyny są różne, jedna siła i godnością osobistą podpiepsza zabawki. A druga szybka jak błyskawica wykorzystuje chwilę nieuwagi i spiepsza z zabawką. I tak cały dzien..
termin miały na 21.08 i jedna chodzi przy meblach. A druga skupiona jest na jedzeniu. Widać co dla kogo jest ważne do przetrwania
, Dobra jest . Coś mi tu się wydaje, że po mamusi poszła. Nie da sobie w kaszę dmuchaćzgadzam sie Ja myslalam, ze u strszej bylo ciezko, a ona jest aniol nie dziecko. Naprawde wole nie myslec co bedzie z Inka Ostatnio w zlobku opiekun mowi: “zrobimy siku?” A ta do niego: “siku tak, kupa nie”. Usiadla, zrobila siku, wstala, zalozyl pieluche i zrobila kupe wtedy dopiero. I mowi mi jak mi to opowiadal: ze ma takie cojones (jaja), ze jprdl A to tylko jeden z przykladow… W pon wskoczyla do basenu na glowke, przestraszyla sie, rozplakala, po otarciu lez powiedziala tylko: jeszcze raz i poszla skakac
Chmmmm, czy mogę sobie wyobrazić . Pewnie machałabym teraz do was z okna wariatkowa. I wrzucała bym zdjęcia: ,,takie tam,, z terapii elektrowstrząsów@fredka84 jesteś sobie w stanie to wyobrazić? Ja nie, w życiu! Dziewczyny jesteście wielkie
Ja była bym w sali obokChmmmm, czy mogę sobie wyobrazić . Pewnie machałabym teraz do was z okna wariatkowa. I wrzucała bym zdjęcia: ,,takie tam,, z terapii elektrowstrząsów
Natalka jest w szpitalu bo ma obustronne zapalenie pluc. Kilku lekarzy ja badało. Na sor w matce polce mnie wyzwali że z przeziębionym dzieckiem przyjechałam do matki półki. Dopiero zrobili krew I crp ponad normę ale też nie jakoś bardzo dużo. Zrobili usg a tam obustronne zapalenie. Teraz panuje takie objaweowe zapalenie pluc. Nic nie słychać i tylko usg albo prześwietlenie wykaże. Jest z Łukaszem ja sama też chora na antybiotyku boję się o Basię.@bazylia128 wiesz że w czwartej części stranger things grał Freddie Kruger