eij
Fanka BB :)
Dziewczyny nie straszcie bo jeszcze wszystko przede mnąJa była bym w sali obok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny nie straszcie bo jeszcze wszystko przede mnąJa była bym w sali obok
Tu ma wiecej przerabane,nie ty jednaale ci powie ze takie 3 latki sa genialne jako blizniaki.Wiec jeszcze troche .Jak dobrze wiedzieć że ktoś ma tak samo przerąbane jak ja pytanie, jak sobie radzisz z uspokojeniem jak obydwoje na raz wpadają w histerię?
Dobrze to okreslilasA u nas to jak pisze, kreatywność na granicy obłędu. W domu zapach pieluch, rozpaczy i desperacji A jak u was?
Wiesz kiedy ja mam najbardziej przerabane? Nie jak jest trojka w domu,tylko jak dwojka wyjezdza z tata,a ja zostaje z Matteo.ocipiec idzie z jednym dzieckiem,dwojka albo sie bawi,albo usiluje zabica ten jak zostanie bez nich to wisi non stop na nodze i wyje.Chmmmm, czy mogę sobie wyobrazić . Pewnie machałabym teraz do was z okna wariatkowa. I wrzucała bym zdjęcia: ,,takie tam,, z terapii elektrowstrząsów
O kurde . Biedna. Jakby jej mało było takich przeżyć . Trzymajcie sięNatalka jest w szpitalu bo ma obustronne zapalenie pluc. Kilku lekarzy ja badało. Na sor w matce polce mnie wyzwali że z przeziębionym dzieckiem przyjechałam do matki półki. Dopiero zrobili krew I crp ponad normę ale też nie jakoś bardzo dużo. Zrobili usg a tam obustronne zapalenie. Teraz panuje takie objaweowe zapalenie pluc. Nic nie słychać i tylko usg albo prześwietlenie wykaże. Jest z Łukaszem ja sama też chora na antybiotyku boję się o Basię.
. Matteo zapewnia ci po prostu trochę rozrywki. Żeby ci nudno bez bliźniaków nie byłoWiesz kiedy ja mam najbardziej przerabane? Nie jak jest trojka w domu,tylko jak dwojka wyjezdza z tata,a ja zostaje z Matteo.ocipiec idzie z jednym dzieckiem,dwojka albo sie bawi,albo usiluje zabica ten jak zostanie bez nich to wisi non stop na nodze i wyje.
fakt, u mnie tez jest duzo gorzej jak Inka zostaje sama, bo sie nudzi i chce do Lilki. Wiec ja wole miec je razem w domu.Wiesz kiedy ja mam najbardziej przerabane? Nie jak jest trojka w domu,tylko jak dwojka wyjezdza z tata,a ja zostaje z Matteo.ocipiec idzie z jednym dzieckiem,dwojka albo sie bawi,albo usiluje zabica ten jak zostanie bez nich to wisi non stop na nodze i wyje.
bo 3latek do szczescia potrzebuje innych dzieci i wtedy zapominasz, ze masz dzieckoTu ma wiecej przerabane,nie ty jednaale ci powie ze takie 3 latki sa genialne jako blizniaki.Wiec jeszcze troche .
Czasami? Ja mam wrażenie że częściej sobie nie radzę jak radzę codziennie wieczorem nie mogę wyjść z podziwu że przeżyliśmy. Matteo zapewnia ci po prostu trochę rozrywki. Żeby ci nudno bez bliźniaków nie było
I właśnie to mi się podoba na tym forum. Piszecie jak jest i żadna nie boi się powiedzieć, że jest ciężko i że sobie czasem nie radzi.
Czasami? Ja mam wrażenie że częściej sobie nie radzę jak radzę codziennie wieczorem nie mogę wyjść z podziwu że przeżyliśmy