reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Wszystkiego najlepszego, wesołych świąt🐣

Właśnie skończyłam przygotowania. Nie było tego dużo, choć na ostatniej prostej musiałam wspomóc się winkiem😜
Ja jutro jakiegoś drinka wypiję😜. Mój mężu sobie dziś kawałek palca zmoezdzyl drzwiami koparki 😥. Jest na mocnych lekach, więc ja skorzystam. Choć wolałabym zdrowego męża

Dziewczynki WESLOYCH !!!! U mnie narazie pięknie. Dziwnie tak jak chciałam. Dom pełen CZLOWIEKOW I ZWIERZAT. Jasiu przywiózł że soba szczura!!! Ma na imię ZOSIA. Basia co wieczór z godzinę ryczy. Ja się kąpię w wannie z Natalka później w stroju kąpielowym wyskakuje z wanny i kapiemy Basię. Julka z teściowa już prawie wypiły moja nalewka ;) później szykuje Jasiowi kąpiel a mamy do tej pory rodzinę kaczuszek takich plastikowych. No i i teraz dopiero czas na moją kąpiel. To dka nas szczególny czas bo mija rocznica bardzo się tego baliśmy bo kolejne swieta a tu nie ma czasu na rozkminy i dom pełen śmiechu. Byłyśmy z Natalcioszka i ciocia Julka na swieconce i przy okazji złapałam księdza bo się okaże że jak się idzie do roczku to ksiądz wywołuje do ołtarza z chrzestnymi i świecą że chrzcin. A ja nie mam. Na msze ide sama z Natalka. No i i swieto w sumę będę Ja MAMA i NATALKA sama przy ołtarzu. Chrzestnym tylko powiedziałam że będzie tradycja. Jak przyjadą tą będą. Ja z moją cerenja damy radę. Ale pewnie ludzie będą gadać. W każdym razie s miechu u nas dzisiaj!!!! jutro pompujemy balony z helem. Tort przepiękny zrobiebwam zdjęcie. Teraz jest u znajomego lekarza w ośrodku zdrowia w lodówce bo u nas nie ma miejsca:)

Właśnie skończyłam przygotowania. Nie było tego dużo, choć na ostatniej prostej musiałam wspomóc się winkiem😜
Ja dzisiaj kosztuje swoją nalewka

Załączniki

• 20220416_235617.jpg
    20220416_235617.jpg
    967,7 KB · Wyświetleń: 66
Taka mamy hustawke na środku salonu dla Natalki. Czy my jesteśmy normalni :dry::biggrin2::p😂
Huśtawkę mamy od lat. korzystał najpierw starszak. Teraz córka od dawna korzysta. Był czas że zasypiała w południe, minuta i dziewczyna uśpiona. Polecam całym sercem bo naprawdę warto. Nie mamy takiej ładnej, zwykłą plastikową, mocowana do futryny..

reklama
Do góry