Wzajemnie Wesołego AllelujaWesołych Swiat ❤
reklama
Wesołego AllelujaWesołych Świąt
motylek24
Fanka BB :)
Wszystkiego najlepszego, wesołych świątDziewczyny, wesołych świąt . I nie żreć za dużo
Właśnie skończyłam przygotowania. Nie było tego dużo, choć na ostatniej prostej musiałam wspomóc się winkiem
Ja jutro jakiegoś drinka wypiję. Mój mężu sobie dziś kawałek palca zmoezdzyl drzwiami koparki . Jest na mocnych lekach, więc ja skorzystam. Choć wolałabym zdrowego mężaWszystkiego najlepszego, wesołych świąt
Właśnie skończyłam przygotowania. Nie było tego dużo, choć na ostatniej prostej musiałam wspomóc się winkiem
bazylia128
Dziewczynki WESLOYCH !!!! U mnie narazie pięknie. Dziwnie tak jak chciałam. Dom pełen CZLOWIEKOW I ZWIERZAT. Jasiu przywiózł że soba szczura!!! Ma na imię ZOSIA. Basia co wieczór z godzinę ryczy. Ja się kąpię w wannie z Natalka później w stroju kąpielowym wyskakuje z wanny i kapiemy Basię. Julka z teściowa już prawie wypiły moja nalewka później szykuje Jasiowi kąpiel a mamy do tej pory rodzinę kaczuszek takich plastikowych. No i i teraz dopiero czas na moją kąpiel. To dka nas szczególny czas bo mija rocznica bardzo się tego baliśmy bo kolejne swieta a tu nie ma czasu na rozkminy i dom pełen śmiechu. Byłyśmy z Natalcioszka i ciocia Julka na swieconce i przy okazji złapałam księdza bo się okaże że jak się idzie do roczku to ksiądz wywołuje do ołtarza z chrzestnymi i świecą że chrzcin. A ja nie mam. Na msze ide sama z Natalka. No i i swieto w sumę będę Ja MAMA i NATALKA sama przy ołtarzu. Chrzestnym tylko powiedziałam że będzie tradycja. Jak przyjadą tą będą. Ja z moją cerenja damy radę. Ale pewnie ludzie będą gadać. W każdym razie s miechu u nas dzisiaj!!!! jutro pompujemy balony z helem. Tort przepiękny zrobiebwam zdjęcie. Teraz jest u znajomego lekarza w ośrodku zdrowia w lodówce bo u nas nie ma miejsca
bazylia128
Ja dzisiaj kosztuje swoją nalewkaWszystkiego najlepszego, wesołych świąt
Wszystkiego najlepszego, wesołych świąt
Załączniki
bazylia128
bazylia128
motylek24
Huśtawkę mamy od lat. korzystał najpierw starszak. Teraz córka od dawna korzysta. Był czas że zasypiała w południe, minuta i dziewczyna uśpiona. Polecam całym sercem bo naprawdę warto. Nie mamy takiej ładnej, zwykłą plastikową, mocowana do futryny..Taka mamy hustawke na środku salonu dla Natalki. Czy my jesteśmy normalni
reklama
DagLer
WesołychDziewczyny, wesołych świąt . I nie żreć za dużo