Przypinalam te z samochodu i nie potrzebowalam takiego dodatkowego-wiem o co Ci chodzi-nawet jak jechalam 400km to mi nic nie przeszkadzali w brzuchJeździłaś bez pasów?
reklama
Artemida90
Fanka BB :)
nie używałam adapterów, pasy normalnie zapięteDziewczyny jaki adapter do pasów samochodowych dla ciężarnych polecacie?
Ja dużo jeżdżę, często w dalekie trasy i jestem zdecydowana. Nikt nie planuje wypadku. Nie wiem tylko jakie wybraćnie używałam adapterów, pasy normalnie zapięte
nieagatka
tak. Super sprawa i wazne dla bezpieczenstwaDziewczyny jaki adapter do pasów samochodowych dla ciężarnych polecacie?
nieagatka
ja mialam taki jesli to w czyms pomoze. Bardzo sluszns decyzjaJa dużo jeżdżę, często w dalekie trasy i jestem zdecydowana. Nikt nie planuje wypadku. Nie wiem tylko jakie wybrać
Załączniki
O dzięki nawet niedrogija mialam taki jesli to w czyms pomoze. Bardzo sluszns decyzja
ja też na pierwszymWlasnie o to mi chodzi. Ja mieszkam na 1 pietrze bez windy. Wiec juz mysle jak pojde na spacer
DagLer
Be safeJa dużo jeżdżę, często w dalekie trasy i jestem zdecydowana. Nikt nie planuje wypadku. Nie wiem tylko jakie wybrać
Załączniki
DagLer
I ja oczywiście kupiłam używany, jak większość rzeczy, bo jestem eko świremBe safe
reklama
Orchidea33
To bedziemy razem nosićja też na pierwszym