reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Jak tam @fredka84 , @DagLer , ustawianie już swoje bejbe na godziny? Ja dzisiaj już sama w domu zostałam, starsza do przedszkola i mąż do pracy wrócił. Zaczynam programowanie Lidii , i w sumie odpukać bo dopiero 21 godzina ale , dziecię uspane , i tak ma trolic dopóki nie obudzę, w dzień poszło standardowo chyba jak przy starszej 2h czuwania , drzemka , spacer , mleczko , budzenie na czuwanie, kąpiel, trochę czuwania i spanie . Odnośnie układania na brzuszku jak najczęściej , dopóki da radę, dzisiaj 3x po 10 minut 😄

Jak tam @fredka84 , @DagLer , ustawianie już swoje bejbe na godziny? Ja dzisiaj już sama w domu zostałam, starsza do przedszkola i mąż do pracy wrócił. Zaczynam programowanie Lidii , i w sumie odpukać bo dopiero 21 godzina ale , dziecię uspane , i tak ma trolic dopóki nie obudzę, w dzień poszło standardowo chyba jak przy starszej 2h czuwania , drzemka , spacer , mleczko , budzenie na czuwanie, kąpiel, trochę czuwania i spanie . Odnośnie układania na brzuszku jak najczęściej , dopóki da radę, dzisiaj 3x po 10 minut 😄
Jessssui, jak ty to robisz?????? Ja to mogę się wysrać a nie sobie Kajtka ustawiać 🥴. On robi co chce 🥴. Potrafi po 3 godziny sobie nie spać, pójść spać na godzinę i znów sobie nie spać 🥴
I on jeszcze potrafi udawać że śpi. Jest na rękach i niby śpi, ruszysz się i cyk, jedno oko już otwarte 🤦. Wcześniej spał mi tak w miarę, ale od jakiegoś tygodnia mu się cos popier.doliło

Jessssui, jak ty to robisz?????? Ja to mogę się wysrać a nie sobie Kajtka ustawiać 🥴. On robi co chce 🥴. Potrafi po 3 godziny sobie nie spać, pójść spać na godzinę i znów sobie nie spać 🥴
I on jeszcze potrafi udawać że śpi. Jest na rękach i niby śpi, ruszysz się i cyk, jedno oko już otwarte 🤦. Wcześniej spał mi tak w miarę, ale od jakiegoś tygodnia mu się cos popier.doliło
hahahaha skąd ja to znam, tylko mój tak robił jak skonczyl 3 miesiace i robił mi turbo drzemki po 15-20min, pierwsze tyg po urodzeniu spał jak aniołek

reklama
Ale to jest norma...lepiej na razie nie bedzie😅😅😅
Ale jesli ja z trojka ogarne chate ,dwa psy,obiad ,ciasto,pranie ,spacer,zakupy ...to ty tez dasz rade.Kwestia bycia multi kulti🤣🤣🤣

Do góry