motylek24
Fanka BB :)
O byłaś pierwszaPatrzcie
Ps nie nabijam się z wojny tylko z tego karakana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O byłaś pierwszaPatrzcie
zawsze sie zastanwiam skad sie bierze mañana w takim kontekscie tez tak mowie, a przeciez to znaczy “jutro”Nie no,pinokio Morawiecki i Kaczor z kotem polecieli do Kijowa maniane odstawiac
Polska, ktora on do ruiny doprowadza lat. Tfu!Patrzcie
Tak samo jak Armageddonzawsze sie zastanwiam skad sie bierze mañana w takim kontekscie tez tak mowie, a przeciez to znaczy “jutro”
Pytanie kto jest czyją przyzwoitką w tym duecie bo Czechy i Słowenia wysłali jednego przedstawiciela rządu... CyrkNie no,pinokio Morawiecki i Kaczor z kotem polecieli do Kijowa maniane odstawiac
Jessssui, jak ty to robisz?????? Ja to mogę się wysrać a nie sobie Kajtka ustawiać . On robi co chce . Potrafi po 3 godziny sobie nie spać, pójść spać na godzinę i znów sobie nie spaćJak tam @fredka84 , @DagLer , ustawianie już swoje bejbe na godziny? Ja dzisiaj już sama w domu zostałam, starsza do przedszkola i mąż do pracy wrócił. Zaczynam programowanie Lidii , i w sumie odpukać bo dopiero 21 godzina ale , dziecię uspane , i tak ma trolic dopóki nie obudzę, w dzień poszło standardowo chyba jak przy starszej 2h czuwania , drzemka , spacer , mleczko , budzenie na czuwanie, kąpiel, trochę czuwania i spanie . Odnośnie układania na brzuszku jak najczęściej , dopóki da radę, dzisiaj 3x po 10 minut
hahahaha skąd ja to znam, tylko mój tak robił jak skonczyl 3 miesiace i robił mi turbo drzemki po 15-20min, pierwsze tyg po urodzeniu spał jak aniołekJessssui, jak ty to robisz?????? Ja to mogę się wysrać a nie sobie Kajtka ustawiać . On robi co chce . Potrafi po 3 godziny sobie nie spać, pójść spać na godzinę i znów sobie nie spać
I on jeszcze potrafi udawać że śpi. Jest na rękach i niby śpi, ruszysz się i cyk, jedno oko już otwarte . Wcześniej spał mi tak w miarę, ale od jakiegoś tygodnia mu się cos popier.doliło
Ale to jest norma...lepiej na razie nie bedzieJessssui, jak ty to robisz?????? Ja to mogę się wysrać a nie sobie Kajtka ustawiać . On robi co chce . Potrafi po 3 godziny sobie nie spać, pójść spać na godzinę i znów sobie nie spać
I on jeszcze potrafi udawać że śpi. Jest na rękach i niby śpi, ruszysz się i cyk, jedno oko już otwarte . Wcześniej spał mi tak w miarę, ale od jakiegoś tygodnia mu się cos popier.doliło