reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Fajnie, że wszystko się układa i mala rozwija się dobrze. Moja Maja na roczek też nosiła rozmiar 80, teraz na 2.5 ma rozmiar 92 a nie należy do najdrobniejszych w żłobku, więc wydaje mi się, że jest w średniej 😉

Moja Maja od września zaczęła żłobek, trochę ciężko jej szła adaptacja, teraz niby troszkę lepiej ale mam nadzieję, że niedługo już będzie spoko. Bartuś dzisiaj kończy 6 miesięcy, rośnie duży - już teraz nosi bodziaki na rozmiar 74. Od dwóch tygodni pełza i ma już dwa zęby, jest dużo szybszy niż Maja. No i dużo większy i cięższy 😂

Mialas blastke? To rób sikacza 😉
Jaka u ciebie będzie różnica wieku jeśli kropek zostanie z tobą? Ja oczywiście trzymam kciuki!!! ✊✊✊

Gratulacje!!! Najważniejsze, że już tulisz córeczkę, chociaz przeżyć współczuję.

Niech dziewczynka rośnie zdrowo a ty szybko wracaj do sił! ♥️

Zdradzisz imię? 😉
Super,że dzieci zdrowe;) często się słyszy,że kolejne dziecko jest szybsze we wszystkim a co najmniej,że jest zupełnie inaczej przy każdym dziecku ;) no to Bartuś szybko zębole jak Hania;) a jak Maja poszła do żłobka na 2.5 to w sumie tylko rok w nim będzie? Potem do trzylatków?

reklama
Super,że dzieci zdrowe;) często się słyszy,że kolejne dziecko jest szybsze we wszystkim a co najmniej,że jest zupełnie inaczej przy każdym dziecku ;) no to Bartuś szybko zębole jak Hania;) a jak Maja poszła do żłobka na 2.5 to w sumie tylko rok w nim będzie? Potem do trzylatków?

U nich od stycznia jest możliwość przejścia do przedszkola dla dzieci już gotowych i Maja będzie mogła przejść, bo wg opiekunek będzie się nudzić w żłobku. Teraz jeszcze trwa adaptacja do nowego miejsca, bo wcześniej Maja miała opiekunkę i musi się oswoić z miejscem gdzie jest dużo dzieci 😉

Kochane sikacze pozytywne w poniedziałek beta!Jeśli wszystko będzie git różnica pomiędzy dzieciaczkami co 2 lata praktycznie idealnie bo transfery były były październiku i wrzesniu

Aaaa, gratulacje!!! Bardzo się cieszę i cały czas trzymam kciuki!!! 😘

Hej wlasnie pisałam na drugim forum beta 32.Slabo i oczywiście powtarzam za dwa dni .Będzie co ma być u mnie plusem jest to że podchodziłam do tego ostatniego transferu totalnie na luzie I radość przyniesie kazda wiadomość.Nie zrozumcie mnie źle, nie będę się cieszyć że się nie udało ale z tego ze mam już synka i córkę i jestem spełniona mama.

Hej wlasnie pisałam na drugim forum beta 32.Slabo i oczywiście powtarzam za dwa dni .Będzie co ma być u mnie plusem jest to że podchodziłam do tego ostatniego transferu totalnie na luzie I radość przyniesie kazda wiadomość.Nie zrozumcie mnie źle, nie będę się cieszyć że się nie udało ale z tego ze mam już synka i córkę i jestem spełniona mama.
ktory to dpt?

Mimo wszystko trzymam kciuki 👍

reklama
Do góry