Piękna pozdrawiamy z Wiktorkiem
Sliczny chłopczyk
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękna pozdrawiamy z Wiktorkiem
Ale ma cudne oczyskaMoja Majeczka również się wita z Wami
Zobacz załącznik 1282694
Zobacz załącznik 1282696Zobacz załącznik 1282697
Mirkaaaaaaa hej, opowiadaj co u ciebie Sliczna niunia - to ona byla powodem tych niekonczacych sie wymiotowMoja Majeczka również się wita z Wami
Zobacz załącznik 1282694
Mirkaaaaaaa hej, opowiadaj co u ciebie Sliczna niunia - to ona byla powodem tych niekonczacych sie wymiotow
no to u nas niunia jest temperamentna ciekawe po kim Tak Natalka jest juz po 2 szczepieniu - biore zzwasze wszystko co mozliwe i miala ta 6w1 to wtedy wieczorem miala prawie 38 stopni goraczki. Mialam juz przygotowane czopki ale nigdy nie doszla do 38 wiec nie uzylam. Kupilam tez altacet bo ona miala w udka te zastrzyki ale tez nie bylo zadnego odczynu. Teraz miala na rotawirusy taka doustna to wieczorem mi dwa razy zwymiootowala i byla taka niespokojna ale tez w 12 tygodniu miala chyba taki przeskok rozwojowy to wtedy tez zawsze malo spi i jest marudna. Kup sobie w razie czego czopki na goraczke bedziesz spokojniejszaHej kochana, dziękuję
Powiem Ci że warto było tyle schudnąć i wymiotować dla takiego cudu
U nas dobrze, mala jest bardzo grzeczniutka, praktycznie wcale nie płacze, nie raz tylko sobie mruczy i marudzi ale ogólnie jest cudowna...
Pojutrze idziemy na szczepienie i sie bardzo tego boje...
Twoja maleńka dobrze zniosła szczepienie??
no to u nas niunia jest temperamentna ciekawe po kim Tak Natalka jest juz po 2 szczepieniu - biore zzwasze wszystko co mozliwe i miala ta 6w1 to wtedy wieczorem miala prawie 38 stopni goraczki. Mialam juz przygotowane czopki ale nigdy nie doszla do 38 wiec nie uzylam. Kupilam tez altacet bo ona miala w udka te zastrzyki ale tez nie bylo zadnego odczynu. Teraz miala na rotawirusy taka doustna to wieczorem mi dwa razy zwymiootowala i byla taka niespokojna ale tez w 12 tygodniu miala chyba taki przeskok rozwojowy to wtedy tez zawsze malo spi i jest marudna. Kup sobie w razie czego czopki na goraczke bedziesz spokojniejsza
O ja nie pomogę raczej moje okresy wyglądały podobnieCzesc dziewczyny dawno mnie tu nie bylo - tu i nigdzie wirtualnie Mam pytanie. Dostalam swoj 2 okres po porodzie. I musze przyznac ze nigdy w calym swoim zyciu takiego nie mialam - czy to normalne? W sensie ze taki mocnyyyyy - no normalnie leje sie ze mnie jak w ciazy na poczatku przy krwiaku - ehhh zle wspomnienia. Czesto mysle o was i tesknie
Jakie piekne oczyska ciemneMoja Majeczka również się wita z Wami
Zobacz załącznik 1282694