reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Moja Majeczka również się wita z Wami 🥰
IMG_20210605_094020.jpg
IMG_20210526_113825.jpgIMG_20210525_201503.jpg

Mirkaaaaaaa hej, opowiadaj co u ciebie ;) Sliczna niunia - to ona byla powodem tych niekonczacych sie wymiotow ;)

Hej kochana, dziękuję ❤️
Powiem Ci że warto było tyle schudnąć i wymiotować dla takiego cudu 🥰
U nas dobrze, mala jest bardzo grzeczniutka, praktycznie wcale nie płacze, nie raz tylko sobie mruczy i marudzi ale ogólnie jest cudowna...
Pojutrze idziemy na szczepienie i sie bardzo tego boje...
Twoja maleńka dobrze zniosła szczepienie?? 😘

Hej kochana, dziękuję ❤️
Powiem Ci że warto było tyle schudnąć i wymiotować dla takiego cudu 🥰
U nas dobrze, mala jest bardzo grzeczniutka, praktycznie wcale nie płacze, nie raz tylko sobie mruczy i marudzi ale ogólnie jest cudowna...
Pojutrze idziemy na szczepienie i sie bardzo tego boje...
Twoja maleńka dobrze zniosła szczepienie?? 😘
no to u nas niunia jest temperamentna ;) ciekawe po kim ;) Tak Natalka jest juz po 2 szczepieniu - biore zzwasze wszystko co mozliwe i miala ta 6w1 to wtedy wieczorem miala prawie 38 stopni goraczki. Mialam juz przygotowane czopki ale nigdy nie doszla do 38 wiec nie uzylam. Kupilam tez altacet bo ona miala w udka te zastrzyki ale tez nie bylo zadnego odczynu. Teraz miala na rotawirusy taka doustna to wieczorem mi dwa razy zwymiootowala i byla taka niespokojna ale tez w 12 tygodniu miala chyba taki przeskok rozwojowy to wtedy tez zawsze malo spi i jest marudna. Kup sobie w razie czego czopki na goraczke bedziesz spokojniejsza ;)

no to u nas niunia jest temperamentna ;) ciekawe po kim ;) Tak Natalka jest juz po 2 szczepieniu - biore zzwasze wszystko co mozliwe i miala ta 6w1 to wtedy wieczorem miala prawie 38 stopni goraczki. Mialam juz przygotowane czopki ale nigdy nie doszla do 38 wiec nie uzylam. Kupilam tez altacet bo ona miala w udka te zastrzyki ale tez nie bylo zadnego odczynu. Teraz miala na rotawirusy taka doustna to wieczorem mi dwa razy zwymiootowala i byla taka niespokojna ale tez w 12 tygodniu miala chyba taki przeskok rozwojowy to wtedy tez zawsze malo spi i jest marudna. Kup sobie w razie czego czopki na goraczke bedziesz spokojniejsza ;)

Ok, dziękuję kochana 😘
Ja kupiłam paracetamol, ale najwyżej kupię tez czopki i altacet...

Czesc dziewczyny dawno mnie tu nie bylo - tu i nigdzie wirtualnie ;) Mam pytanie. Dostalam swoj 2 okres po porodzie. I musze przyznac ze nigdy w calym swoim zyciu takiego nie mialam - czy to normalne? W sensie ze taki mocnyyyyy - no normalnie leje sie ze mnie jak w ciazy na poczatku przy krwiaku - ehhh zle wspomnienia. Czesto mysle o was i tesknie ;)
O ja nie pomogę raczej moje okresy wyglądały podobnie

reklama
Kochane dziewczynki poradzicie coś bo wkoncu osiwieje albo w wariatkowie wyląduje. Moja Marysia jest ma moim mleku ale ściągam i pije z butelki. Nie złapała piersi niestety dlatego musi mieć ściągane. Od jakiegoś czasu zdarza jej się chlusnąć mleczkiem po jedzeniu. Zazwyczaj ulewa małe ilości po jedzeniu jakaś wodę albo teoszke mleka spływa jej po karmieniu ale bardzo martwi mnie to chlustanie. Pediatra twierdzi ze skoro nie dzieje się tak po każdym posiłku i ona zjadła ładnie i przybiera to mam się nie martwić 🥺🥺
No ale to się zdarzało bardzo sporadycznie raz na tydzień albo rzadziej a aktualnie przynajmniej raz dziennie 🥺 zauważyłam ze jak ja w trakcie jedzenie 2-3 razy odbije to wtedy nie chlusta No ale robić 3 przystanki na 100 ml mleka to jest Ok ?? Dodatkowo za każdym razem jak chluśnie to automatycznie pieluszka pełna kupki.
Proszę podzielcie się swoimi doświadczeniami jak to było u was na mleku mamy. Kupka może być rzadka ? Bo nie wiem jak odróżnić luźna kupkę od biegunki 🥺

Do góry