Naprawde?A jak karmisz?Ja niestety nie dalam rady z laktacja-tak przypuszczalam.Moja robi co 3 dni kupe..
reklama
Naprawde?A jak karmisz?Ja niestety nie dalam rady z laktacja-tak przypuszczalam.
Jedynie mlekiem modyfikowanym..
Niestety nie mam swojego mleka
Mówiłam mojej health visitor, powiedziała ze jak 3 dni to normalne.. Zeby sie nie martwić..
Na kolki daje infacol, troche pomaga.
nieagatka
Fanka BB :)
Moja robila co 7-10 dni.Moja robi co 3 dni kupe..
Wyobraz sobie jaki koszmar [emoji2358]
To tak jak u mnie.Jedynie mlekiem modyfikowanym..
Niestety nie mam swojego mleka
Mówiłam mojej health visitor, powiedziała ze jak 3 dni to normalne.. Zeby sie nie martwić..
Na kolki daje infacol, troche pomaga.
Misia zrobila kupke taka gestawa tak ja bolalo jak robila.Wczesniej miala rzadkie wiec nie cierpiala.Co za masakra
To tak jak u mnie.
Misia zrobila kupke taka gestawa tak ja bolalo jak robila.Wczesniej miala rzadkie wiec nie cierpiala.Co za masakra
Biedna... Moja dzisiaj strasznie się męczy.. Do tego wymiotuję
nieagatka
Jeśli wymiotuje to zly znak. Jedz do lekarza.Biedna... Moja dzisiaj strasznie się męczy.. Do tego wymiotuję [emoji22]
Mi pediatra mowila - jesli, steka i sie spina to jedno. Jesli bardzo placze calymi dniami i wymiotuje to koniecznie do lekarza.
Jeśli wymiotuje to zly znak. Jedz do lekarza.
Mi pediatra mowila - jesli, steka i sie spina to jedno. Jesli bardzo placze calymi dniami i wymiotuje to koniecznie do lekarza.
Ok, dziękuję za radę...
Mam nadzieję że to nic poważnego..
Mi się wydaję że zaczęła wymiotować bo nagle zaczęła więcej jeść..
Zawsze piła max po 90ml a dzisiaj co karmienie to pije po 120ml...
nieagatka
Mi pediatra mowila, ze to moze byc objaw tego, ze jej sie nie miejsci w brzuskzu, jelsi dluzej kupy nie bylo i swiadczyc o zatwardzdniu. I nie mozna tego ignorowac u takich maluchow.Ok, dziękuję za radę...
Mam nadzieję że to nic poważnego..
Mi się wydaję że zaczęła wymiotować bo nagle zaczęła więcej jeść..
Zawsze piła max po 90ml a dzisiaj co karmienie to pije po 120ml...
Niedługo mama
Tak to jest najgorsze jak się męczą takie maluszki a nie można im pomocTo tak jak u mnie.
reklama
bazylia128
Cześć dziewczyny ja aktualnie jestem w Matce Polce - Natalka ma padaczkę. Ma zrobione wszystkie możliwe badania poprzez tomografie głowy którą wyszła pieknie po szczegółowe badania brzuszka i refluks które też nic nie wykazało. Byc może nigdy się nie dowiemy skąd padaczka. Jest na lekach i będziemy należały do poradni neurologicznej. Na szczęście ataki nie miałyby nie mają wpływu na jej rozwoj. Pisze bo chciałam się dopytać czy ktoś z was słyszał bądź miał do czynienia z padaczka wczesnowiekowa.