reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Jedynie mlekiem modyfikowanym..
Niestety nie mam swojego mleka ☹️
Mówiłam mojej health visitor, powiedziała ze jak 3 dni to normalne.. Zeby sie nie martwić..
Na kolki daje infacol, troche pomaga.
To tak jak u mnie.
Misia zrobila kupke taka gestawa tak ja bolalo jak robila.Wczesniej miala rzadkie wiec nie cierpiala.Co za masakra

Jeśli wymiotuje to zly znak. Jedz do lekarza.
Mi pediatra mowila - jesli, steka i sie spina to jedno. Jesli bardzo placze calymi dniami i wymiotuje to koniecznie do lekarza.

Ok, dziękuję za radę...
Mam nadzieję że to nic poważnego..
Mi się wydaję że zaczęła wymiotować bo nagle zaczęła więcej jeść..
Zawsze piła max po 90ml a dzisiaj co karmienie to pije po 120ml...

Ok, dziękuję za radę...
Mam nadzieję że to nic poważnego..
Mi się wydaję że zaczęła wymiotować bo nagle zaczęła więcej jeść..
Zawsze piła max po 90ml a dzisiaj co karmienie to pije po 120ml...
Mi pediatra mowila, ze to moze byc objaw tego, ze jej sie nie miejsci w brzuskzu, jelsi dluzej kupy nie bylo i swiadczyc o zatwardzdniu. I nie mozna tego ignorowac u takich maluchow.

reklama
Cześć dziewczyny ja aktualnie jestem w Matce Polce - Natalka ma padaczkę. Ma zrobione wszystkie możliwe badania poprzez tomografie głowy którą wyszła pieknie po szczegółowe badania brzuszka i refluks które też nic nie wykazało. Byc może nigdy się nie dowiemy skąd padaczka. Jest na lekach i będziemy należały do poradni neurologicznej. Na szczęście ataki nie miałyby nie mają wpływu na jej rozwoj. Pisze bo chciałam się dopytać czy ktoś z was słyszał bądź miał do czynienia z padaczka wczesnowiekowa.

Do góry