Pchełka216
Fanka BB :)
no u mnie na polowkowych też była sredniaczek ok. 50 centyl i wszystko w porządku. Krzywa w 24tc. Dietowo zaczęłam jeść ( z błędami itp.) ok. 25tc- A w przychodni raczyli mnie przyjąć w 29tc. na karowej tyle się czeka. Pogadanka poloznej o zasadac z której większość już wiedziałam i dietka dalej. Diabetologa na oczy nie widziałam. Na usg 3 trym. w 30tc wyszło już że mała ma 67 centyl i mam sporo płynu afi 20. Potem byłam na usg kontrolnym w 32 tc to Mała już 88 centyl, wód nadal sporo i brzuszek miała na 99 centyl. A w przychodni luzik. Jak zbilam cukier na czczo do ładnych ok. 80-85 to wyszły mi ketony, jak teraz zbilam ketony to już 3 dzień mam na czczo 90-91. także pierdolca można dostać. Będę dzwonić w pt jeśli nie zejdę z cukru na czczo- dziś próbuje zjesc inna kolację , bo juz nawet chyba bym chciała tą insuline bo mam juz dość tego ganiania A zależy mi przecież na zdrowiu dziecka.Juz czekam na akceptację przyjęcia do grupy
Na połówkowym doktorek mówił, że waga idealna, taka w sam raz, ale to może jeszcze za wcześnie na taką ocenę? Raczej przy USG III trymestru, czy kiedy?
Dzięki za wszystko