reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ooooo nie wiedziałam i dziękuję za informację. Rzadko to robimy najczęściej woli pchać pchacz i ma przy tym świetna zabawę. Ja tam sie nie przejmuje ze nie chodzi jeszcze wszystko u niej z czasem wolniej idzie jak u synka ale on to był predki okropnie
Ja z perspektywy czasu się cieszę ze tak bylo. Koleżanki synek przed riczkiem zaczął chodzic, przepraszam biegac. Co chwilę gdzieś głowa przywali. Hubert byl bardzo bardzo ostrożny i szczerze to nie pamiętam zeby się kiedyś w tym okresie przewrócił, uderzyl. Co innego teraz jak goni jak szalony

reklama
Ja z perspektywy czasu się cieszę ze tak bylo. Koleżanki synek przed riczkiem zaczął chodzic, przepraszam biegac. Co chwilę gdzieś głowa przywali. Hubert byl bardzo bardzo ostrożny i szczerze to nie pamiętam zeby się kiedyś w tym okresie przewrócił, uderzyl. Co innego teraz jak goni jak szalony
To chyba zależy od dziecka bo mój tez byl taki rozważny omijał przeszkody zwalniał.Synek znajomej jak biegł to w to co przed nim ja się naoatrzec nie mogłam

Ja myślę, ze to zależy od dziecka. Moja młodsza stanela na mogi majac troche ponad 7 miesięcy. Bardzo szybko opanowala technike siadania ze stania i upadania na tylek. Jest ostrożna i rzadko się przewraca, a naprawdę wszedzie jej pelno.

Hello mamuski, pytanko mam do tych po cc.
Jutro jest 7 tyg po porodzie i od tyg już nie krwawialm, a dziś normalnie czerwone plamienie, nie duże ale cała wkładka ze tak powiem zaplamiona. Czy któraś też tak miała ?
Przy tym lekko boli mnie brzuch.... 🤔

Jutro jest 7 tyg po porodzie i od tyg już nie krwawialm, a dziś normalnie czerwone plamienie, nie duże ale cała wkładka ze tak powiem zaplamiona. Czy któraś też tak miała ?
Przy tym lekko boli mnie brzuch.... [emoji848]
Bylas na kontroli 6yg po cc?
Moja gin mowila, ze 2tyg mozna krwawić, potem jeszcze ze 2 delikatnie plamić. Jesli trwa dluzej, trzeba to zawsze sprawdzic.

reklama
Przy tym lekko boli mnie brzuch.... 🤔
Ja tak miałam, miesiąc po cc bylam na kontroli wszystko było ok, krótka przerwa potem znowu plamienie, znowu przerwa parę dni i w końcu dostałam normalny okres po 9 tygodniach.

Do góry