reklama
Aduś16
Fanka BB :)
Wynik BX? To ten lepszy haplotyp, aktywująco hamujący. Ważne jest tez jakie występują geny, bądź bardziej których ważnych brak, w tym samym wyniku badaniu są podane występujące i brakujące.Może ktoś mi powie badanie KIR BX co oznacza pomozcie
Wiem wiem a ktore są najbardziej potrzebne ?Wynik BX? To ten lepszy haplotyp, aktywująco hamujący. Ważne jest tez jakie występują geny, bądź bardziej których ważnych brak, w tym samym wyniku badaniu są podane występujące i brakujące.
annemarie
Jaki masz wynik? Ktorych ci brakuje?Wiem wiem a ktore są najbardziej potrzebne ?
2DL4norm, 2DL5(grupa1),2DL5(grupa2), 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1Jaki masz wynik? Ktorych ci brakuje?
Brakujące Kiry2DL4norm, 2DL5(grupa1),2DL5(grupa2), 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1
annemarie
Czyli brakuje ci 4 z 5 kirow aktywujacych.Czyli bedziesz pewno musiala brac Accofil do transferu ,zeby pobudzic czynniki wzrostowe konieczne do rozwoju lozyska zarodka.2DL4norm, 2DL5(grupa1),2DL5(grupa2), 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1
Skąd masz taką wiedzę też tak miałaś?Czyli brakuje ci 4 z 5 kirow aktywujacych.Czyli bedziesz pewno musiala brac Accofil do transferu ,zeby pobudzic czynniki wzrostowe konieczne do rozwoju lozyska zarodka.
annemarie
Tez z tematem dlugo walczylam,teraz juz mozna duzo na ten temat znalezc.Ja raczkowalam w temacie.Pociesze cie ze nie jest to sprawa zycia i smierci.Przy ostatnim i przed ostatnim transferze bralam tylko encorton i intralipid na wysokie NK.Tez sie udalo,widac brakujace Kiry to nie koniec swiata.Skąd masz taką wiedzę też tak miałaś?
reklama
Dziękuje czyli jakaś nadzieja jest , czy jeszcze byś coś radziła ??Tez z tematem dlugo walczylam,teraz juz mozna duzo na ten temat znalezc.Ja raczkowalam w temacie.Pociesze cie ze nie jest to sprawa zycia i smierci.Przy ostatnim i przed ostatnim transferze bralam tylko encorton i intralipid na wysokie NK.Tez sie udalo,widac brakujace Kiry to nie koniec swiata.