reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dzięki dziewczyny za rady. U mnie różne kupy, czasem same śluzowe, czasem normalna pomieszana ze sluzem. Nie pieni się i krwi gołym okiem nie widać, ale to nie musi oznaczać, że tam jej nie ma.
U mojej dwulatki też robiliśmy testy z krwi, a nie wiedziałam czy u prawie 3 miesięcznego niemowlaka już można.

Przy kp nie ma co się odchudzać bo chude mleko będzie:) hehe

Wiesz ile razy ja już to słyszałam :-D
Masakra, każdy czuje się w obowiązku mi to powiedzieć, bo ja już mam - 3kg sprzed ciąży a codzienne jem drozdzowki bo mam super piekarnie na dole w bloku. Nieważne, że moje dziecko wygląda niczym aniołek z barokowych obrazów i tak straszą chudym mlekiem :-D:-D:-D

Wiesz ile razy ja już to słyszałam :-D
Masakra, każdy czuje się w obowiązku mi to powiedzieć, bo ja już mam - 3kg sprzed ciąży a codzienne jem drozdzowki bo mam super piekarnie na dole w bloku. Nieważne, że moje dziecko wygląda niczym aniołek z barokowych obrazów i tak straszą chudym mlekiem :-D:-D:-D

Ja w pracy usłyszałam, że po co karmię 11msc dziecko wodą haha

Dziewczyny zeszłej nocy podałam młodemu ibuprom na te zęby i faktycznie było lepiej. Przespał ciągiem 4h:). Tylko jak długo mu to podawać jeśli tych zębów nawet nie widać. Nie chcę go faszerować chemią, zwłaszcza że nie ma nawet gorączki.

Dziewczyny zeszłej nocy podałam młodemu ibuprom na te zęby i faktycznie było lepiej. Przespał ciągiem 4h:). Tylko jak długo mu to podawać jeśli tych zębów nawet nie widać. Nie chcę go faszerować chemią, zwłaszcza że nie ma nawet gorączki.
Oprocz tego masz jakies zele czy cos na dziasla? Bo mozesz probowac je dawac na noc, sa na bzie naturalnych skladnikow wiec je mozna ciagnac przez jakis czasm. Ja ibuprofen najdluzej podawalam przez 10dni, ale to w okresie silnego zabkowania z goraczka.

Oprocz tego masz jakies zele czy cos na dziasla? Bo mozesz probowac je dawac na noc, sa na bzie naturalnych skladnikow wiec je mozna ciagnac przez jakis czasm. Ja ibuprofen najdluzej podawalam przez 10dni, ale to w okresie silnego zabkowania z goraczka.
Daję camillę i żel dentinox ale ostatnimi nocy nie dają rady, młody się budzi co 20 minut. A tu jeszcze 20 zębów przed nami:o.

reklama
Hej dziewczyny! Jutro moja córcia kończy roczek... A ja dziś jestem 5 dzień po transferze ostatniego zarodka. 21.09 organizujemy roczek małej... i nie wiem czy będziena smutno bo się nie udało czy na wesoło, jak myślicie - warto testować wcześniej?
No pięknie :D . Trzymam kciuki, żeby w sobotę było podwójne święto✊✊.
A ilu dniowy zarodek masz. Ja bym testowała wczesniej:).

Do góry