reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dzisiaj reklama gryzaka :p mój mąż kupił dziś w smyku i HIT! Martyna od razu zczaiła o co chodzi :-) lekki, łatwo go trzymać, a że jest dzieckiem smoczkowym to prócz gryzienia ssie :-) cena jak dla mnie też spokoZobacz załącznik 934397
U nas leży razem z innymi gryzakami i jak przeturla się w jego stronę to pociumka 30 sekund i koniec. Także u nas średnio się sprawdził za to hitem jest zawieszka do smoczka zrobiona z silikonu.

A pora też gotowalas? Czy jak? Ja od jutra znowu zacznę podawać bo muszę sprawdzić 9d czego problem z kupa. Po marchewce było ok. Stawiam na ziemniaka i jutro mu go zrobię. Samego podawałam mu kilka razy ale nim plul. Zjadł dopiero wymieszanegi z dynia
Wszystko na parze mięsko tylko gotuje

Cześć, ja jak zwykle z pytaniami do was ;)
Dzisiaj zaczęłam 29 tydzień i mam pierwszą nieprzespana noc, bo nie mogłam sobie znaleźć miejsca w łóżku. Mój mąż podpowiedzial mi, żebym sobie kupiła poduszkę ciążową do spania. Czy któraś z was korzystała z takiej poduszki? Polecacie?
Z innych newsów pochwalę się, że jutro mój ostatni dzień w pracy i od poniedziałku L4 :)
Ja sobie ostatnio kupiłam taka długa i miękka bo w poprzedniej ciąży miałam twarda i nie była fajna.
Ta jest ok ale i tak w nocy mi przeszkadza
Może jak brzuch będzie jeszcze większy to bardziej się zaprzyjaznimy chociaż do odpoczywania jest super!

Ok. Wygląda całkiem fajnie. Ja teraz mam taką
Link do: Poduszka Ciążowa Kojec + Kocyk + Chmurka 49D Gwiaz
Coś takiego. Kupiłam na allegro chyba za 90 zł. To nie ta moja ale w tym stylu:)
Screenshot_20181109-213837.jpeg

reklama
Do góry