reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Basiu, a nie za szybko? Pytam z ciekawości, bo to dopiero 16tydz. Może warto poczekać jeszcze ze dwa tygodnie, żeby miała chociaż skończone 17tygodni. Bo moja jest parę dni młodsza i jakoś nie widzę jej jeszcze próbującej coś innego, a nie wygląda, ani nie waży jak na swoje parę miesięcy, tylko więcej.
To ja dodam.że moja ma 5 miesięcy i tydzień i narazie nie rozszerzam diety bo nie widzę u dziecka gotowosci. Poza tym przewód pokarmowy dziecka jest bardziej gotowy kolo 6 miesiaca.

reklama
Cześć, ja jak zwykle z pytaniami do was ;)
Dzisiaj zaczęłam 29 tydzień i mam pierwszą nieprzespana noc, bo nie mogłam sobie znaleźć miejsca w łóżku. Mój mąż podpowiedzial mi, żebym sobie kupiła poduszkę ciążową do spania. Czy któraś z was korzystała z takiej poduszki? Polecacie?
Z innych newsów pochwalę się, że jutro mój ostatni dzień w pracy i od poniedziałku L4 :)

Cześć, ja jak zwykle z pytaniami do was ;)
Dzisiaj zaczęłam 29 tydzień i mam pierwszą nieprzespana noc, bo nie mogłam sobie znaleźć miejsca w łóżku. Mój mąż podpowiedzial mi, żebym sobie kupiła poduszkę ciążową do spania. Czy któraś z was korzystała z takiej poduszki? Polecacie?
Z innych newsów pochwalę się, że jutro mój ostatni dzień w pracy i od poniedziałku L4 :)
Ja od chyba 7 tygodnia ciąży jej używałam i nie wyobrażam sobie jej nie mieć. Polecam

A jakie kształty polecacie? Jest ich tyle i chciałabym, żebym mogła ją potem wykorzystać do karmienia. Jestem dosc wysoka 176cm, czy wszystkie kształty będą pasować?
Ja mialam taka dluga, skladana w pol i byla super. Do karmienia dostalam kure z millou i wogole nie umialam jej ogarnac, wg mnie byla niewygodna. Lepiej sie sprawdzila jako zaglowek jak corcia juz sama butelke trzymala.

To ja dodam.że moja ma 5 miesięcy i tydzień i narazie nie rozszerzam diety bo nie widzę u dziecka gotowosci. Poza tym przewód pokarmowy dziecka jest bardziej gotowy kolo 6 miesiaca.

Ja też jeszcze nie zaczęłam rozszerzania diety (a nasze Szkraby mają tyle samo). Jutro idę do pediatry i będę o tym rozmawiała, bo chciałam od soboty zacząć.

Ja mialam taka dluga, skladana w pol i byla super. Do karmienia dostalam kure z millou i wogole nie umialam jej ogarnac, wg mnie byla niewygodna. Lepiej sie sprawdzila jako zaglowek jak corcia juz sama butelke trzymala.
Ja miałam w kształcie litery C. Kupiona ok.10tc i używam jej do dziś (a Synek już 5 ma). Wspaniała rzecz.

Dzięki dziewczyny! W takim razie w weekend coś zamówię :)

reklama
Dzisiaj reklama gryzaka :p mój mąż kupił dziś w smyku i HIT! Martyna od razu zczaiła o co chodzi :-) lekki, łatwo go trzymać, a że jest dzieckiem smoczkowym to prócz gryzienia ssie :-) cena jak dla mnie też spoko
IMG-20190117-WA0000.jpg

Do góry