Zosia ma 6 zębów. Pierwsze dwa wyszły jak miała 7 miesięcy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiem Ci, że to byłoby nawet nieważne, ale mogliby chociaż dawać dobre jedzenie. [emoji85]Niewiarygodne. W sumie nie wiem czy sie smiac czy plakac...
Kochana, a co tam u was słychać? Jak Zosia?Zosia ma 6 zębów. Pierwsze dwa wyszły jak miała 7 miesięcy.
Sztućce dostajesz do posiłku ale weź coś tym przekroj że nie wspomnę o tym że zrobić sobie w miedzyczasie herbatę to trzeba mieć łyżeczkę której się nie dostajeCyrk nie szpital hi hi hi
Torba porodowa sztućce, kubek ,woda ....
Ze kabanosy to ok bo jeść nie dają ale sztućce
Tak ja sztućce i kubek musiałam mieć swojeDziewczyny czy któraś z Was brała do szpitala kubek i sztućceto mi kolezsnka mówi ze trzeba ( rodzi w Warszawie )
Reczniki ?podkłady ?
Mam wrazenie ze oszalała
Moja bratowa rodzila w prywatnym szpitalu, ale na nfz i bylam zaskoczona, bo jedzenie bylo naprawde spoko.Powiem Ci, że to byłoby nawet nieważne, ale mogliby chociaż dawać dobre jedzenie. [emoji85]
a jedzeniu to wiem ze trzeba brac swoje kabanosy ale kubek..... sztućce ....Dziewczyny dzięki za odpowiedzi. Właśnie jak byłam u lekarza to akurat nic nie było widać. Dziś rano już tego nie ma, zobaczymy jak będzie po kupie. Jak na odparzenie to trochę dziwne, bo było tylko na jąderkach.
Ewuńka no niestety Pl to inny świat. Bez własnego kubka sie herbaty nie napijesz, sztućce dadzą jak się upomnisz, nawet jedzenie lepiej mieć swoje, bo to szpitalne zostawia wiele do życzenia. Podkłady i te do majtów i na łóżko trzeba mieć swoje, reczniki, przybory toaletowe, nawet srajtaśmę (w szpitalu jak jest to szara, twarda). Taj jest przynajmniej na południu. Warszawka może bardziej cywilizowana.
Tak ja sztućce i kubek musiałam mieć swoje