reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny czy któraś z Was brała do szpitala kubek i sztućce:laugh2:to mi kolezsnka mówi ze trzeba ( rodzi w Warszawie )
Reczniki ?podkłady ?
Mam wrazenie ze oszalała;-) ;)

Wszystko miałam swoje :p była lista na stronie szpitala co ze sobą zabrać. W sumie dali mi meble i personel :-D o resztę musiałam zadbać sama, i dla siebie i dla dziecka rzeczy

Dziewczyny czy któraś z Was brała do szpitala kubek i sztućce:laugh2:to mi kolezsnka mówi ze trzeba ( rodzi w Warszawie )
Reczniki ?podkłady ?
Oczywiście że to i nas w Polsce się bierze :D ręcznik i sztucce i kubek nawet talerzyk to obowiazek... podkłady to raczej powinni mieć ale też miałam swoje.
Sztućce tak, ręczniki papierowe tak i zwykłe też. Podkłady u mnie dają pakami wystarczy poprosić położną.
U nas kubki, talerze i sztućce dawali bez problemu.
Podkłady tylko na oddziale po cc.
Wszystko miałam swoje :p była lista na stronie szpitala co ze sobą zabrać. W sumie dali mi meble i personel :-D o resztę musiałam zadbać sama, i dla siebie i dla dziecka rzeczy
Niewiarygodne. W sumie nie wiem czy sie smiac czy plakac...

Dziewczyny dzięki za odpowiedzi. Właśnie jak byłam u lekarza to akurat nic nie było widać. Dziś rano już tego nie ma, zobaczymy jak będzie po kupie. Jak na odparzenie to trochę dziwne, bo było tylko na jąderkach.

Ewuńka no niestety Pl to inny świat. Bez własnego kubka sie herbaty nie napijesz, sztućce dadzą jak się upomnisz, nawet jedzenie lepiej mieć swoje, bo to szpitalne zostawia wiele do życzenia. Podkłady i te do majtów i na łóżko trzeba mieć swoje, reczniki, przybory toaletowe, nawet srajtaśmę (w szpitalu jak jest to szara, twarda). Taj jest przynajmniej na południu. Warszawka może bardziej cywilizowana:).

reklama
Reczniki ?podkłady ?
Polska rzeczywistość. Podkłady, podpaski, ręczniki. Miałam listę co zabrać ale wyrzucilam:( Akurat kubki i sztućce i nas były.

Do góry