reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

ciężaróweczki po in vitro

1D7F3D72-BF96-4655-9F3F-37FC66FE5F29.jpeg
To już 4 miesiące.. Ale też czas leci. Super kochana. Tak się cieszę [emoji176]
U nas zaczął się 15tc jak na razie z przygodami ale do przodu.
Nie wiem czy pamiętasz ale miałam 4 blastki na zimowiska i udało się dopiero z ostatnią! Normalnie mieliśmy takie szczęście :)
Tak bym chciała już mieć jakiś 28tc co najmniej żebym mogła trochę odetchnąć.
A Sara jest duża dziewczynką? Buziaki i trzymajcie się kochane [emoji177]
Tak bardzo sie ciesze! Nie wiedzialam, ze Ci sie udalo, pamietam, ze mialas mrozaczki, czekal ten jedyny❤️ Ja tez czekalam z utesknieniem do konca 2.trymestru. Bedzie dobrze, zobaczysz :)
A Sara to maly pulpecik, mierzy ok 67-68cm i wazy juz ok 7,5kg, moze wiecej ale nie mam jej jak zwazyc ;)
A oto moj skarb ❤️

Załączniki

• 1D7F3D72-BF96-4655-9F3F-37FC66FE5F29.jpeg
    1D7F3D72-BF96-4655-9F3F-37FC66FE5F29.jpeg
    159,6 KB · Wyświetleń: 566
reklama
U mnie sprawdza się powtarzalność: kąpiemy lub przecieramy wacikami o tej samej porze i idziemy do pokoju w którym świeci się tylko mała lampka (śmieję się, że robimy "noc") i nie ma telewizora, potem od razu cycek i do łóżeczka (najlepiej z włączonym szumisiem).
U mnie jest dokladnie tak samo, nawet nie potrzebujemu szumisia ;) System sprawdza sie juz od 3 miesiecy.

Zobacz załącznik 915486
Tak bardzo sie ciesze! Nie wiedzialam, ze Ci sie udalo, pamietam, ze mialas mrozaczki, czekal ten jedyny[emoji173]️ Ja tez czekalam z utesknieniem do konca 2.trymestru. Bedzie dobrze, zobaczysz :)
A Sara to maly pulpecik, mierzy ok 67-68cm i wazy juz ok 7,5kg, moze wiecej ale nie mam jej jak zwazyc ;)
A oto moj skarb [emoji173]️
Cudo!! [emoji7][emoji7][emoji7]

No myślę że już dobrze ponad 7 kg. Mamy w czwartek szczepienie to się dowiem dokładnie:-)
No i pochwale się i ja :p
Moje zasypiają ok 21, śpią do 2-3, potem do 7 i potem do 10 :-D aż czasami zdarzy mi się za nimi tęsknić tak długo śpią.
Z tym że trochę gorzej zasypiają... mają drzemkę o 19 i później jal je wkładamy do łóżeczek to marudzą więc trzeba podawać smoka,śpiewać i generalnie trochę się nalatać :-D
To pieknie Ci spia, pozazdroscic ;)

Zobacz załącznik 915486
Tak bardzo sie ciesze! Nie wiedzialam, ze Ci sie udalo, pamietam, ze mialas mrozaczki, czekal ten jedyny❤️ Ja tez czekalam z utesknieniem do konca 2.trymestru. Bedzie dobrze, zobaczysz :)
A oto moj skarb ❤️
Sarunia jet przepiękna, ale to chyba po mamie ;) Tak sie zastanawiam patrząc na Twoją Sarę i moją Biankę czy oni nie dodaja jakiś specjalnych pożywek tym zarodkom, że im później takie włoski piękne rosną :-D

Zobacz załącznik 915486
Tak bardzo sie ciesze! Nie wiedzialam, ze Ci sie udalo, pamietam, ze mialas mrozaczki, czekal ten jedyny[emoji173]️ Ja tez czekalam z utesknieniem do konca 2.trymestru. Bedzie dobrze, zobaczysz :)
A oto moj skarb [emoji173]️
Jeju ale śliczna. Gratulacje. Bardzo się cieszę, że widzę Twoje szczęście.
Zdrówka dużo dla Was kochane x

reklama
Do góry