reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny my tez mieliśmy 19 stopni na noc,terqz cqluczas mamy 21 bo wydawalo mi sie że do kąpieli i przebierania pampersów w nocy to jednak za zimno... nie uważacie? Czy nagrzrwacie oddzielnie dziecięcy pokoik??
Ja kąpe w łazience i tam grzeje jej farelka tak ze 30 ha ha ha ha w nocy pampka nie zmieniam bo spi . A jak była mała to włanczałam farelke przed zmianą pampka

reklama
Zobacz załącznik 915486
Tak bardzo sie ciesze! Nie wiedzialam, ze Ci sie udalo, pamietam, ze mialas mrozaczki, czekal ten jedyny❤️ Ja tez czekalam z utesknieniem do konca 2.trymestru. Bedzie dobrze, zobaczysz :)
A Sara to maly pulpecik, mierzy ok 67-68cm i wazy juz ok 7,5kg, moze wiecej ale nie mam jej jak zwazyc ;)
A oto moj skarb ❤️
Cudo

No ale jak w nocy nie będziesz karmic- bo tata będzie dawał wcześniej uszykowane to pokarm Ci będzie zanikal. Czym częściej orzystawiasz dziecko tym więcej pokarmu. Jak rzadko będziesz przystawuac to raz że pokarmu będzie coraz mniej A dwa że Ci piersi rozsadzi...
Dlatego kochana napisałam raz na jakiś czas. A nie każdej nocy.
Miałam na myśli sytuacje awaryjne a tak to ( o ile Bóg da) kp

Zabawa z mamą jest chyba wyjątkowo nudna :-) Jedynie pies czeka na rozwój sytuacji :p
20181112_162600.jpg

Załączniki

• 20181112_162600.jpg
    20181112_162600.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 614
Dziewczyny my tez mieliśmy 19 stopni na noc,terqz cqluczas mamy 21 bo wydawalo mi sie że do kąpieli i przebierania pampersów w nocy to jednak za zimno... nie uważacie? Czy nagrzrwacie oddzielnie dziecięcy pokoik??
My i w zeszłym roku i teraz mamy ustawione ogrzewanie tak samo. Czyli w dzień do 19,5 stopnia. Okolo 17 przełanczam na 21,5 żeby sie trochę nagrzalo i po 18 wyłączam. Kapiemy kolo 19.30. Dodatkowego ogrzewania nie włączam. Łazienka mala wiec jak ciepła woda leci to tez inna temperatura jest przy kąpieli . Moi tez sa zimnego chowu uczeni. Jak gdzieś jadę i maja 22 wzwyż to mówię zakrec ogrzewanie bo jedziemy do Domu [emoji87] [emoji12]

reklama
Do góry