reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny my tez mieliśmy 19 stopni na noc,terqz cqluczas mamy 21 bo wydawalo mi sie że do kąpieli i przebierania pampersów w nocy to jednak za zimno... nie uważacie? Czy nagrzrwacie oddzielnie dziecięcy pokoik??
Ja kąpe w łazience i tam grzeje jej farelka tak ze 30 ha ha ha ha w nocy pampka nie zmieniam bo spi . A jak była mała to włanczałam farelke przed zmianą pampka

reklama
Zobacz załącznik 915486
Tak bardzo sie ciesze! Nie wiedzialam, ze Ci sie udalo, pamietam, ze mialas mrozaczki, czekal ten jedyny❤️ Ja tez czekalam z utesknieniem do konca 2.trymestru. Bedzie dobrze, zobaczysz :)
A Sara to maly pulpecik, mierzy ok 67-68cm i wazy juz ok 7,5kg, moze wiecej ale nie mam jej jak zwazyc ;)
A oto moj skarb ❤️
Cudo

No ale jak w nocy nie będziesz karmic- bo tata będzie dawał wcześniej uszykowane to pokarm Ci będzie zanikal. Czym częściej orzystawiasz dziecko tym więcej pokarmu. Jak rzadko będziesz przystawuac to raz że pokarmu będzie coraz mniej A dwa że Ci piersi rozsadzi...
Dlatego kochana napisałam raz na jakiś czas. A nie każdej nocy.
Miałam na myśli sytuacje awaryjne a tak to ( o ile Bóg da) kp

Zabawa z mamą jest chyba wyjątkowo nudna :-) Jedynie pies czeka na rozwój sytuacji :p
20181112_162600.jpg

Załączniki

• 20181112_162600.jpg
    20181112_162600.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 608
Dziewczyny my tez mieliśmy 19 stopni na noc,terqz cqluczas mamy 21 bo wydawalo mi sie że do kąpieli i przebierania pampersów w nocy to jednak za zimno... nie uważacie? Czy nagrzrwacie oddzielnie dziecięcy pokoik??
My i w zeszłym roku i teraz mamy ustawione ogrzewanie tak samo. Czyli w dzień do 19,5 stopnia. Okolo 17 przełanczam na 21,5 żeby sie trochę nagrzalo i po 18 wyłączam. Kapiemy kolo 19.30. Dodatkowego ogrzewania nie włączam. Łazienka mala wiec jak ciepła woda leci to tez inna temperatura jest przy kąpieli . Moi tez sa zimnego chowu uczeni. Jak gdzieś jadę i maja 22 wzwyż to mówię zakrec ogrzewanie bo jedziemy do Domu [emoji87] [emoji12]

reklama
Do góry