reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

1D7F3D72-BF96-4655-9F3F-37FC66FE5F29.jpeg
To już 4 miesiące.. Ale też czas leci. Super kochana. Tak się cieszę [emoji176]
U nas zaczął się 15tc jak na razie z przygodami ale do przodu.
Nie wiem czy pamiętasz ale miałam 4 blastki na zimowiska i udało się dopiero z ostatnią! Normalnie mieliśmy takie szczęście :)
Tak bym chciała już mieć jakiś 28tc co najmniej żebym mogła trochę odetchnąć.
A Sara jest duża dziewczynką? Buziaki i trzymajcie się kochane [emoji177]
Tak bardzo sie ciesze! Nie wiedzialam, ze Ci sie udalo, pamietam, ze mialas mrozaczki, czekal ten jedyny❤️ Ja tez czekalam z utesknieniem do konca 2.trymestru. Bedzie dobrze, zobaczysz :)
A Sara to maly pulpecik, mierzy ok 67-68cm i wazy juz ok 7,5kg, moze wiecej ale nie mam jej jak zwazyc ;)
A oto moj skarb ❤️

Załączniki

• 1D7F3D72-BF96-4655-9F3F-37FC66FE5F29.jpeg
    1D7F3D72-BF96-4655-9F3F-37FC66FE5F29.jpeg
    159,6 KB · Wyświetleń: 548
reklama
U mnie sprawdza się powtarzalność: kąpiemy lub przecieramy wacikami o tej samej porze i idziemy do pokoju w którym świeci się tylko mała lampka (śmieję się, że robimy "noc") i nie ma telewizora, potem od razu cycek i do łóżeczka (najlepiej z włączonym szumisiem).
U mnie jest dokladnie tak samo, nawet nie potrzebujemu szumisia ;) System sprawdza sie juz od 3 miesiecy.

Zobacz załącznik 915486
Tak bardzo sie ciesze! Nie wiedzialam, ze Ci sie udalo, pamietam, ze mialas mrozaczki, czekal ten jedyny[emoji173]️ Ja tez czekalam z utesknieniem do konca 2.trymestru. Bedzie dobrze, zobaczysz :)
A Sara to maly pulpecik, mierzy ok 67-68cm i wazy juz ok 7,5kg, moze wiecej ale nie mam jej jak zwazyc ;)
A oto moj skarb [emoji173]️
Cudo!! [emoji7][emoji7][emoji7]

No myślę że już dobrze ponad 7 kg. Mamy w czwartek szczepienie to się dowiem dokładnie:-)
No i pochwale się i ja :p
Moje zasypiają ok 21, śpią do 2-3, potem do 7 i potem do 10 :-D aż czasami zdarzy mi się za nimi tęsknić tak długo śpią.
Z tym że trochę gorzej zasypiają... mają drzemkę o 19 i później jal je wkładamy do łóżeczek to marudzą więc trzeba podawać smoka,śpiewać i generalnie trochę się nalatać :-D
To pieknie Ci spia, pozazdroscic ;)

Zobacz załącznik 915486
Tak bardzo sie ciesze! Nie wiedzialam, ze Ci sie udalo, pamietam, ze mialas mrozaczki, czekal ten jedyny❤️ Ja tez czekalam z utesknieniem do konca 2.trymestru. Bedzie dobrze, zobaczysz :)
A oto moj skarb ❤️
Sarunia jet przepiękna, ale to chyba po mamie ;) Tak sie zastanawiam patrząc na Twoją Sarę i moją Biankę czy oni nie dodaja jakiś specjalnych pożywek tym zarodkom, że im później takie włoski piękne rosną :-D

Zobacz załącznik 915486
Tak bardzo sie ciesze! Nie wiedzialam, ze Ci sie udalo, pamietam, ze mialas mrozaczki, czekal ten jedyny[emoji173]️ Ja tez czekalam z utesknieniem do konca 2.trymestru. Bedzie dobrze, zobaczysz :)
A oto moj skarb [emoji173]️
Jeju ale śliczna. Gratulacje. Bardzo się cieszę, że widzę Twoje szczęście.
Zdrówka dużo dla Was kochane x

reklama
Do góry