reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Teraz to mnie zmartwilyscie tym słabym przybieraniem na wadze.. jest to gdzies rozpisane ile kiedy? Anastazja ważyła w dniu porodu 3020 a wypisali ja ze szpitala z waga 2750. Była ważona tydzień temu przez położna i waga 3190 i dzis tez położna przychodzi. Ile powinna wynosić waga dzisiaj? Minęły jej 3 tygodnie..
Ach myślałam że przybrała niecałe 200 od wyjścia ze szpitala. To by było mało. A ona przybrała ponad 400 w 2 tyg :) moim zdaniem jest ok:)

reklama
Ż1
Dziwczyny a kiedy Wasze pociechy zaczęły nosić rozmiar 74 lub 80? Bo w 5-10-15 mają fajne wyprzedaże na letnie ciuszki, ale kompletnie nie wiem jaki rozmiar będzie nosić. Wiem, że każde dziecko indywidualnie rośnie, ale może jakoś w przybliżeniu jestescie w stanie mi powiedzieć? @adunnnia90, @nieagatka lub @Ewunka wasze dzieci juz są duże, więc może mi co poradzicie?
7-8 miesięcy miała 74-80
Na 10 miesięcy 80- 86 w jakieś 74 sie wcienie wiesz jak to z rozmiarami ......
W 5 10 15 maja bardzo długie rekawy jak dla mnie. Ja mojej na lato wziełam troche 92 bodziakow na promocji

Ostatnia edycja:
@RedHotChiliPepper28 wlasnie wyszła położna i mała wazy 3520 :biggrin2: myślałam ze moje mleko jest mało wartościowe i stad tak wisi na mnie ale chyba jakieś wartości ma... położna kazała mała przeciągać jak płacze i nie podawać jej cycka od razu... kazała kupic bobitic foete i i docoflor ale ten bobotik... No nie wiem bo mała baczki i kupki robi ale położna może myśli ze za mało... jakie macie zdanie? Kupować?
Ja bym nie dawała.
Fabryka i przepis mleka jest jedno u wszystkich nie ma ZLEGO mleka ....
Pięknie przybiera niech dalej doi 20 h na dobe .

Dziwczyny a kiedy Wasze pociechy zaczęły nosić rozmiar 74 lub 80? Bo w 5-10-15 mają fajne wyprzedaże na letnie ciuszki, ale kompletnie nie wiem jaki rozmiar będzie nosić. Wiem, że każde dziecko indywidualnie rośnie, ale może jakoś w przybliżeniu jestescie w stanie mi powiedzieć? @adunnnia90, @nieagatka lub @Ewunka wasze dzieci juz są duże, więc może mi co poradzicie?
My 80 na lipiec sierpień czyli 7,8 miesiecy teraz już 86 kupuje na teraz

Moja 74 zalozyla jak skonczyla 8 miesiecy. 80 jak miala jakies 13-14miesiecy, a 86 nosi teraz, a ma poltora roku.
Wg mnie 5-10-15 ma mala rozmiarowke wiec to 74 jest na styk jak dziecko ma 72-74cm.

Na zdjęciu 86 z 5 10 15
Ja tez nie lubie jak to jest tak opiete ze wyglada jak pasztetowa ....
I takim sposobem mysle ze te body starcza na cały sezon jesienno- zimowy :)
20181010_094910.jpg

Załączniki

• 20181010_094910.jpg
    20181010_094910.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 420
Nie zostałam wywołana ale Zosia nosi taki rozmiar jakoś od 7 miesiąca do teraz a ma 9 miesięcy zaraz

reklama
Do góry