Ach myślałam że przybrała niecałe 200 od wyjścia ze szpitala. To by było mało. A ona przybrała ponad 400 w 2 tyg moim zdaniem jest okTeraz to mnie zmartwilyscie tym słabym przybieraniem na wadze.. jest to gdzies rozpisane ile kiedy? Anastazja ważyła w dniu porodu 3020 a wypisali ja ze szpitala z waga 2750. Była ważona tydzień temu przez położna i waga 3190 i dzis tez położna przychodzi. Ile powinna wynosić waga dzisiaj? Minęły jej 3 tygodnie..
reklama
Ewunka
Fanka BB :)
Ż1
Na 10 miesięcy 80- 86 w jakieś 74 sie wcienie wiesz jak to z rozmiarami ......
W 5 10 15 maja bardzo długie rekawy jak dla mnie. Ja mojej na lato wziełam troche 92 bodziakow na promocji
7-8 miesięcy miała 74-80Dziwczyny a kiedy Wasze pociechy zaczęły nosić rozmiar 74 lub 80? Bo w 5-10-15 mają fajne wyprzedaże na letnie ciuszki, ale kompletnie nie wiem jaki rozmiar będzie nosić. Wiem, że każde dziecko indywidualnie rośnie, ale może jakoś w przybliżeniu jestescie w stanie mi powiedzieć? @adunnnia90, @nieagatka lub @Ewunka wasze dzieci juz są duże, więc może mi co poradzicie?
Na 10 miesięcy 80- 86 w jakieś 74 sie wcienie wiesz jak to z rozmiarami ......
W 5 10 15 maja bardzo długie rekawy jak dla mnie. Ja mojej na lato wziełam troche 92 bodziakow na promocji
Ostatnia edycja:
Ewunka
Ja bym nie dawała.@RedHotChiliPepper28 wlasnie wyszła położna i mała wazy 3520 myślałam ze moje mleko jest mało wartościowe i stad tak wisi na mnie ale chyba jakieś wartości ma... położna kazała mała przeciągać jak płacze i nie podawać jej cycka od razu... kazała kupic bobitic foete i i docoflor ale ten bobotik... No nie wiem bo mała baczki i kupki robi ale położna może myśli ze za mało... jakie macie zdanie? Kupować?
Fabryka i przepis mleka jest jedno u wszystkich nie ma ZLEGO mleka ....
Pięknie przybiera niech dalej doi 20 h na dobe .
adunnnia90
My 80 na lipiec sierpień czyli 7,8 miesiecy teraz już 86 kupuje na terazDziwczyny a kiedy Wasze pociechy zaczęły nosić rozmiar 74 lub 80? Bo w 5-10-15 mają fajne wyprzedaże na letnie ciuszki, ale kompletnie nie wiem jaki rozmiar będzie nosić. Wiem, że każde dziecko indywidualnie rośnie, ale może jakoś w przybliżeniu jestescie w stanie mi powiedzieć? @adunnnia90, @nieagatka lub @Ewunka wasze dzieci juz są duże, więc może mi co poradzicie?
nieagatka
Moja 74 zalozyla jak skonczyla 8 miesiecy. 80 jak miala jakies 13-14miesiecy, a 86 nosi teraz, a ma poltora roku.Dziwczyny a kiedy Wasze pociechy zaczęły nosić rozmiar 74 lub 80? Bo w 5-10-15 mają fajne wyprzedaże na letnie ciuszki, ale kompletnie nie wiem jaki rozmiar będzie nosić. Wiem, że każde dziecko indywidualnie rośnie, ale może jakoś w przybliżeniu jestescie w stanie mi powiedzieć? @adunnnia90, @nieagatka lub @Ewunka wasze dzieci juz są duże, więc może mi co poradzicie?
Wg mnie 5-10-15 ma mala rozmiarowke wiec to 74 jest na styk jak dziecko ma 72-74cm.
Ewunka
Nie zostałam wywołana ale Zosia nosi taki rozmiar jakoś od 7 miesiąca do teraz a ma 9 miesięcy zarazDziwczyny a kiedy Wasze pociechy zaczęły nosić rozmiar 74 lub 80? Bo w 5-10-15 mają fajne wyprzedaże na letnie ciuszki, ale kompletnie nie wiem jaki rozmiar będzie nosić. Wiem, że każde dziecko indywidualnie rośnie, ale może jakoś w przybliżeniu jestescie w stanie mi powiedzieć? @adunnnia90, @nieagatka lub @Ewunka wasze dzieci juz są duże, więc może mi co poradzicie?
walczaca o szczescie
Od 150 do 200 ml z jednej. Próbuje właśnie robić dłuższe przerwy teraz:-) dziękuję:-*Walczącą a spróbuj ściągać nie co 3 h tyko co 4 jak chces kończyć karmienie. może to coś da. A ile ściągasz za jednym razem z obu piersi?
walczaca o szczescie
Wiem, slyszalam o tym ale tu właśnie odzywa się moje sumienie... :-/Jeśli chcesz dawac tylko mm to sa tabletki na zatrzymanie laktacji ale pewno na recepte-moja znajoma niedawno je brała
reklama
jasani
Dzięki dziewczyny. Tobie też @dreamscometrue Chyba jednak się wstrzymam z zamówieniem bo ona teraz nosi 62 w porywach do 68, więc musiałabym chyba zamówić 80-86 rozmiar a nie chcę tak do końca w ciemno.