reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Moja ostatnio w dzień nie spała nic bo byłysmy w gościach i na zakupach. Zjadla o 18 swoje 150 usneła w samochodzie o 19 położyłam ja w łóżku ( przespała kolacjie o 20.30 ) i spala do 7 :laugh2:
No my wczoraj myśleliśmy że wstanid na mleko o 21:30 ale nic z tego spała w najlepsze jeszcze ją przebieraliśmy na śpiocha nawet oka nie otworzyła, a zjadła tylko 100 ml mleka. Ale nie będę przecież dziecka budzić :p

reklama
No my wczoraj myśleliśmy że wstanid na mleko o 21:30 ale nic z tego spała w najlepsze jeszcze ją przebieraliśmy na śpiocha nawet oka nie otworzyła, a zjadła tylko 100 ml mleka. Ale nie będę przecież dziecka budzić :p
Tez na spiocha pieluche zmieniałam :laugh2:
Wczoraj przygotowałam 180 na noc jak zawsze zjadla o 21 z tego 120 o 21.15 juz spała do 8.45 :D

Zasnęła po 19 obudziła się o 6 zjadła i 6:30 kolejny sen do 9. Także mam naprawde super noce. A w dzien drzemki po 20-30 minut max także średnio w dzien coś mogę zrobić ale z dwojga złego wole w nocy spać. U nas bardzo szybo cale noce spała tylko że ja od początku na mm. A ze zmęczeniem rozumie bo nie wiem jak u Ciebie ale Marcelina jest marudnym dzieckiem i szybko się nudzi. Nie raz w dzien płacze razem z nią bo nie wiem o co jej chodzi. A upały nie pomagają. Były dwa dni chłodniejsze to inne dziecko.
No mój to potrzebuje atrakcji co chwila. Bardzo szybko się nudzi.

Zasnęła po 19 obudziła się o 6 zjadła i 6:30 kolejny sen do 9. Także mam naprawde super noce. A w dzien drzemki po 20-30 minut max także średnio w dzien coś mogę zrobić ale z dwojga złego wole w nocy spać. U nas bardzo szybo cale noce spała tylko że ja od początku na mm. A ze zmęczeniem rozumie bo nie wiem jak u Ciebie ale Marcelina jest marudnym dzieckiem i szybko się nudzi. Nie raz w dzien płacze razem z nią bo nie wiem o co jej chodzi. A upały nie pomagają. Były dwa dni chłodniejsze to inne dziecko.
Wychodz z nia z domu dzień w dzień polubi zobaczysz .Marceliny to powsinogi :) Wiem cos o upałach :):DW centrum handlowym da się żyć :laugh2:

Probowalas ja wlozyc w ciagu dnia do wanienki z chlodna woda w te upaly? Moze marudzi, bo jej goraco?

Dziewczęta prawie 8 miesięcy w brzuchu i 8 miesiecy na świecie.
20180807_095939.jpg
20180807_100006.jpg

Załączniki

• 20180807_095939.jpg
    20180807_095939.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 437
  • 20180807_100006.jpg
    20180807_100006.jpg
    829,2 KB · Wyświetleń: 431
reklama
Do góry