reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Moja ostatnio w dzień nie spała nic bo byłysmy w gościach i na zakupach. Zjadla o 18 swoje 150 usneła w samochodzie o 19 położyłam ja w łóżku ( przespała kolacjie o 20.30 ) i spala do 7 :laugh2:
No my wczoraj myśleliśmy że wstanid na mleko o 21:30 ale nic z tego spała w najlepsze jeszcze ją przebieraliśmy na śpiocha nawet oka nie otworzyła, a zjadła tylko 100 ml mleka. Ale nie będę przecież dziecka budzić :p

reklama
No my wczoraj myśleliśmy że wstanid na mleko o 21:30 ale nic z tego spała w najlepsze jeszcze ją przebieraliśmy na śpiocha nawet oka nie otworzyła, a zjadła tylko 100 ml mleka. Ale nie będę przecież dziecka budzić :p
Tez na spiocha pieluche zmieniałam :laugh2:
Wczoraj przygotowałam 180 na noc jak zawsze zjadla o 21 z tego 120 o 21.15 juz spała do 8.45 :D

Zasnęła po 19 obudziła się o 6 zjadła i 6:30 kolejny sen do 9. Także mam naprawde super noce. A w dzien drzemki po 20-30 minut max także średnio w dzien coś mogę zrobić ale z dwojga złego wole w nocy spać. U nas bardzo szybo cale noce spała tylko że ja od początku na mm. A ze zmęczeniem rozumie bo nie wiem jak u Ciebie ale Marcelina jest marudnym dzieckiem i szybko się nudzi. Nie raz w dzien płacze razem z nią bo nie wiem o co jej chodzi. A upały nie pomagają. Były dwa dni chłodniejsze to inne dziecko.
No mój to potrzebuje atrakcji co chwila. Bardzo szybko się nudzi.

Zasnęła po 19 obudziła się o 6 zjadła i 6:30 kolejny sen do 9. Także mam naprawde super noce. A w dzien drzemki po 20-30 minut max także średnio w dzien coś mogę zrobić ale z dwojga złego wole w nocy spać. U nas bardzo szybo cale noce spała tylko że ja od początku na mm. A ze zmęczeniem rozumie bo nie wiem jak u Ciebie ale Marcelina jest marudnym dzieckiem i szybko się nudzi. Nie raz w dzien płacze razem z nią bo nie wiem o co jej chodzi. A upały nie pomagają. Były dwa dni chłodniejsze to inne dziecko.
Wychodz z nia z domu dzień w dzień polubi zobaczysz .Marceliny to powsinogi :) Wiem cos o upałach :):DW centrum handlowym da się żyć :laugh2:

Probowalas ja wlozyc w ciagu dnia do wanienki z chlodna woda w te upaly? Moze marudzi, bo jej goraco?

Dziewczęta prawie 8 miesięcy w brzuchu i 8 miesiecy na świecie.
20180807_095939.jpg
20180807_100006.jpg

Załączniki

• 20180807_095939.jpg
    20180807_095939.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 429
  • 20180807_100006.jpg
    20180807_100006.jpg
    829,2 KB · Wyświetleń: 421
reklama
Do góry