reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Cześć ciotki [emoji173] my dziś po usg III trymestru, u nas 31+1 [emoji7] moja malutka Lenka...w sumie nie malutka :D waży 2kg [emoji23] cały tatuś [emoji33] strasznie główka uciska mi na pęcherz i się mecze z sikami [emoji28] ogólnie wszystko super , wzorowa kluseczka [emoji7] Zobacz załącznik 868828
To poród blisko. Naciesz się brzuchem, bo ja to wszystkim powtarzać będę, że zatęsknisz za tym stanem. Głównie za kopniakami [emoji8] ale i wiem, że doczekać się to też jest hardcore. To przecież nasze wymarzone dzieciątka.

reklama
Dziewczyny, nie ogarniam zakupu wózka... [emoji848] może poratujecie jakie wy macie i jak się prowadzą? Help, bo mąż mnie zamęczy... [emoji17]
Bebetto bresso i dla mnie to strzał w 10atkę. Jedną ręką mogę prowadzić. Amortyzatory marzenie, nie wiem jak spacerówka, ale gondola super. Jedyna wada w tych wózkach to ciężar, jak musisz znosić.

Czesc ciocie:) waze juz 1970 gram❤

Załączniki

• 201806191717051000.jpg
    201806191717051000.jpg
    256,9 KB · Wyświetleń: 75
Bebetto bresso i dla mnie to strzał w 10atkę. Jedną ręką mogę prowadzić. Amortyzatory marzenie, nie wiem jak spacerówka, ale gondola super. Jedyna wada w tych wózkach to ciężar, jak musisz znosić.
Właśnie rozważamy jeden z modeli Bebetto, więc wagowo jestem przygotowana bo wszystkie mają podobną a są nieco lżejsze od Adamexu

Cześć ciotki [emoji173] my dziś po usg III trymestru, u nas 31+1 [emoji7] moja malutka Lenka...w sumie nie malutka :D waży 2kg [emoji23] cały tatuś [emoji33] strasznie główka uciska mi na pęcherz i się mecze z sikami [emoji28] ogólnie wszystko super , wzorowa kluseczka [emoji7] Zobacz załącznik 868828
Przyszla żona mojego Hubcia:)

Cześć. Jaka jest prawidłowa norma tsh dla kobiet w ciąży? Ja mam aktualnie tsh na pozimie 0.78. Wydaje mi się że jest za niski natomiast wczoraj ginekolog-endokrynolog kazał zmniejszyć dswke euthyroxu. Co o tym myślicie

Dziewczyny, nie ogarniam zakupu wózka... [emoji848] może poratujecie jakie wy macie i jak się prowadzą? Help, bo mąż mnie zamęczy... [emoji17]
Kochana ja byłam w 3 sklepach. Bylam.ciekawa tych z adamexu bo czytalam dobre opinie ale jak zaczelam jezdzic nimi to.zrezygnowalam. ja zdecydowalam sie na espiro next-prowadzi sie rewelka,jest bardzo dobry jeśli chodzi o amortyzatory a to bylo dla nas priorytetem. Musisz zajechac do sklepu i pojezdzic. Duzo dziewczyn tu ma bodajze roan i sobie chwalą ale niestety u nas ich nie bylo

reklama
Kochana ja byłam w 3 sklepach. Bylam.ciekawa tych z adamexu bo czytalam dobre opinie ale jak zaczelam jezdzic nimi to.zrezygnowalam. ja zdecydowalam sie na espiro next-prowadzi sie rewelka,jest bardzo dobry jeśli chodzi o amortyzatory a to bylo dla nas priorytetem. Musisz zajechac do sklepu i pojezdzic. Duzo dziewczyn tu ma bodajze roan i sobie chwalą ale niestety u nas ich nie bylo
Byliśmy, jeździliśmy ale w żadnym nie było tak żeby sprawdzić interesujące nas modele razem i jak jestem w kolejnym sklepie to już nie wiem którym jeździło mi się lepiej [emoji17]

Do góry