reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Cześć dziewczyny, przepraszam, ze dopiero teraz piszę, ale powoli dochodzę do siebie. Bianka urodziła się 17.06.18 o godzinie 18.30. 55 cm i 3450 g. Trochę za szybko postępowała akcja po oxy i musieli mnie zszywać operacyjnie. Nie jest to nic miłego. Czeka mnie do tego fizykoterapia. Ale ta moja kruszynka wszystko wynagradza. Ładnie je i do tego ładne kupy robi :) Ale tatuś dzielnie się spisuje i i daje radę z przewijaniem :) Pozdrawiamy Was
Gratulacje, mamusiu [emoji322] [emoji257] Wracaj do zdrowia [emoji4]

reklama
Mam pytanie do dziewczyn, ktore rodzily lub beda rodzic przez cc. Was tez sie lekarz pytal czy chcecie widziec jak dziecko wyjmuja? Troche sie zdziwilam, ze tak mozna. Ja bym chciala ale m mowi, ze to moze byc juz za duzo dla niego :p

Mysle, ze jest idealnie :)
A my czyjemy sie dobrze, dziekuje :) U nas wczoraj bylo prawie 3kg a mamy 36+1, Mysle, ze u nas waga byla podobna w tym tygodniu co teraz jestes ;)
A Wy jak sie czujecie?
Ty juz niedługo będziesz tulila Sarunie ❤ ekstra :)
Ni troszkę gorzej przez te upały bardzo się mecze i mała mi strasznie uciska na pęcherz.. Ale aktywna też jest więc bardzo mnie to cieszy :)

Lenka rosnie po tych wszystkich ciastach i lodach:) Hubcio cisnie na owoce:), a mamusia przez 4 tygodnie przytyla tylko 1kg:)
Lody nie mają kalorii:laugh2::laugh2::laugh2: A tak serio to myślę, że tragedii nie będzie :p
Ja dziś też się wazylam i przez tydzień nie przytylam nic A nawet schudłam 2gramy:szok::laugh2::laugh2::laugh2:

Ooo super, że masz skierowanie.. ciekawe jak to u mnie będzie :D

Mi się jedna zapowiada wizyta w szpitalu.Bol nasila się coraz bardziej.Zamiast jeszcze siedzieć i kibicować to ja załatwiam sprawy i zakupy.Mam nadzieję że po tym maratonie szybko im że mojego księcia.

Mam pytanie do dziewczyn, ktore rodzily lub beda rodzic przez cc. Was tez sie lekarz pytal czy chcecie widziec jak dziecko wyjmuja? Troche sie zdziwilam, ze tak mozna. Ja bym chciala ale m mowi, ze to moze byc juz za duzo dla niego :p
U mnie przed porodem (bo mial byc sn) polozna pytala czy chce lustro zeby widziec moment narodzin, albo czy chce sama dziecko z siebie wyjac [emoji38] Podziekowalam za obie opcje. Przy cc M byl, siedzial przy glowie wiec widzial tyle co sie w okularach gin odbijalo, za parawanik go nie wpuscili, bo to jednak normalna operacja wiec troche hardcore...

Ty juz niedługo będziesz tulila Sarunie ❤ ekstra :)
Ni troszkę gorzej przez te upały bardzo się mecze i mała mi strasznie uciska na pęcherz.. Ale aktywna też jest więc bardzo mnie to cieszy :)

Lody nie mają kalorii:laugh2::laugh2::laugh2: A tak serio to myślę, że tragedii nie będzie :p
Ja dziś też się wazylam i przez tydzień nie przytylam nic A nawet schudłam 2gramy:szok::laugh2::laugh2::laugh2:

Ooo super, że masz skierowanie.. ciekawe jak to u mnie będzie :D
Ja upaly koszmarnie znosilam, nogi puchly, tez sie meczylam jak Ty, na szczescie od kilku dni u nas jest chlodniej i troche padalo.
Tez lody pochlaniam tonami :p

Mi się jedna zapowiada wizyta w szpitalu.Bol nasila się coraz bardziej.Zamiast jeszcze siedzieć i kibicować to ja załatwiam sprawy i zakupy.Mam nadzieję że po tym maratonie szybko im że mojego księcia.
Jedz do szpitala. Nasi daja dupy i moje kibicowanie nic nie daje :p trzymam za Was kciuki ✊❤️

reklama
U mnie przed porodem (bo mial byc sn) polozna pytala czy chce lustro zeby widziec moment narodzin, albo czy chce sama dziecko z siebie wyjac [emoji38] Podziekowalam za obie opcje. Przy cc M byl, siedzial przy glowie wiec widzial tyle co sie w okularach gin odbijalo, za parawanik go nie wpuscili, bo to jednak normalna operacja wiec troche hardcore...
Ja chyba nie umialabym sie skupic na parciu i z ciekawosci bym patrzyla w lustro :p
No wlasnie nam zaproponowali zdjecie parawanu i m wlasnie powiedzial, ze to dla niego za duzy hardcore :)

Do góry