reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja właśnie wróciłam ze szpitala bo nie czułam za bradzo ruchów. Na ktg skurcze nawet regularne, ale słabe. Mam się zgłosić do szpitala jak się nasilą lub jak odejdą wody albo jak nie będę ponownie czuła ruchów. Coś czuję, że dzisiaj jeszcze tam wrócę...

Trzymam kciuki [emoji173]️[emoji7]

reklama
Ja właśnie wróciłam ze szpitala bo nie czułam za bradzo ruchów. Na ktg skurcze nawet regularne, ale słabe. Mam się zgłosić do szpitala jak się nasilą lub jak odejdą wody albo jak nie będę ponownie czuła ruchów. Coś czuję, że dzisiaj jeszcze tam wrócę...
Czyli zaczyna się?? Kochana trzymam kciuki mocno i oby się akcja rozkręciła:-)

Ale czujesz ze cis sie dzieje?

Ja po wizycie, rozwarcie nadal tylko centymetr, więc mam się zgłosić do szpitala we wtorek na założenie balonika i zobaczymy co dalej:( a Mała wcale nie taka mała, bo w tamtą środę ważyła 3700, więc jak nic będzie Klusia
A do wtorku moze juz bedzie po wszystkim:) trzymam kciuki żeby poszło samo i to szybko i sprawnie:)

Trzymam kciuki ✊❤️

reklama
Do góry