walczaca o szczescie
Fanka BB :)
O jak po?? Wszystko dobrze?:-))28-32tc, ja mialam dziś 29t5d :-)
Ile waży Twoje maleństwo??
Ja mam wizytę w poniedziałek to będzie 29t2d to pewnie już mi zrobi :-))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O jak po?? Wszystko dobrze?:-))28-32tc, ja mialam dziś 29t5d :-)
Ja mialam cala ciaze taka wode. Nawet wkladki amniosense kupilam bo sie balam ze to mi sie wody plodowe sacza! Ale taka moja uroda i tyle wiec bez obaw[emoji6]Dziewczyny dziwne pytanie [emoji87] wybaczcie[emoji23] jaki kolor ma wasz śluz? Czy oprócz niego zdarza się, że leje się tez taka woda, bezbarwna, niewiele, najczęściej rano po nocy?
Jaka duza dziewczynka Gratuluje i wracaj szybko do zdrowiaMarcelina urodziła się 23.05.2018 o 16:42 z wagą 4420 i wzrost 62. Poród sn wywoływany oxytocyna. Od 11 także szło bardzo sprawnie niestety jako, że była duża trzeba było zastosować vacum. Szczęście, że śladów nie ma i jest z nią wszystko ok dostała 10pkt. Ja mam 3szwy i zapitalam. Troche umęczona, ale cóż. Odezwe się jak się ogarniemy. Buziaki dziewczęta.
Wszystko dobrze, mała wiercioszka wazy 1,5kg i ułożona jest główkowo :-) lekarz ocenił ja jako sredniaczka nie za duza nie za mała, taka w sam raz :-)O jak po?? Wszystko dobrze?:-))
Ile waży Twoje maleństwo??
Ja mam wizytę w poniedziałek to będzie 29t2d to pewnie już mi zrobi :-))
No to super :-)) moje pewnie będą mniejsze. Tydzień temu ważyły po 1200 g :-)Wszystko dobrze, mała wiercioszka wazy 1,5kg i ułożona jest główkowo :-) lekarz ocenił ja jako sredniaczka nie za duza nie za mała, taka w sam raz :-)
o BozeJa mam dzis depreche...wczoraj dobra kolezanka ze studiow i stazu ktora byla w ciazy rowno ze mna napisala mi ze stracila swoja córeczkę i tak mnie to zmrozilo ze nie moge dojsc do siebie...wszystkie boimy sie glownie o 1trymestr pozniej niby ryzyko straty znacznie spada a jednak jej sie przytrafilo w 22tc...ciagle mam ja w glowie i nie moge sie pozbierac...
I słusznie [emoji12] nie ma kogo żałować [emoji12]@Bobisia w takim razie już mi wcale go nie szkoda... bo już myślałam że nawet na inne łóżko go wygoniłaś tak aby go nie kusiło [emoji14]
ja juz czekam na weekend, nawet kupiłam nową bieliznę , dostaliśmy zielone światło na Przytulanki [emoji173][emoji173][emoji173]
A główkowo to znaczy ze jak? w dół głowa?Wszystko dobrze, mała wiercioszka wazy 1,5kg i ułożona jest główkowo :-) lekarz ocenił ja jako sredniaczka nie za duza nie za mała, taka w sam raz :-)
Tak dokładnie :-) uklada sie jak do porodu i tak juz powinna zostać ale czasem dzieci lubia fiknac koziołkaA główkowo to znaczy ze jak? w dół głowa?