reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny dziwne pytanie [emoji87] wybaczcie[emoji23] jaki kolor ma wasz śluz? Czy oprócz niego zdarza się, że leje się tez taka woda, bezbarwna, niewiele, najczęściej rano po nocy?

Dziewczyny dziwne pytanie [emoji87] wybaczcie[emoji23] jaki kolor ma wasz śluz? Czy oprócz niego zdarza się, że leje się tez taka woda, bezbarwna, niewiele, najczęściej rano po nocy?
Ja mialam cala ciaze taka wode. Nawet wkladki amniosense kupilam bo sie balam ze to mi sie wody plodowe sacza! Ale taka moja uroda i tyle wiec bez obaw[emoji6]

Marcelina urodziła się 23.05.2018 o 16:42 z wagą 4420 i wzrost 62. Poród sn wywoływany oxytocyna. Od 11 także szło bardzo sprawnie niestety jako, że była duża trzeba było zastosować vacum. Szczęście, że śladów nie ma i jest z nią wszystko ok dostała 10pkt. Ja mam 3szwy i zapitalam. Troche umęczona, ale cóż. Odezwe się jak się ogarniemy. Buziaki dziewczęta.
Jaka duza dziewczynka :) Gratuluje i wracaj szybko do zdrowia :)

O jak po?? Wszystko dobrze?:-))
Ile waży Twoje maleństwo??
Ja mam wizytę w poniedziałek to będzie 29t2d to pewnie już mi zrobi :-))
Wszystko dobrze, mała wiercioszka wazy 1,5kg i ułożona jest główkowo :-) lekarz ocenił ja jako sredniaczka nie za duza nie za mała, taka w sam raz :-)

Ja mam dzis depreche...wczoraj dobra kolezanka ze studiow i stazu ktora byla w ciazy rowno ze mna napisala mi ze stracila swoja córeczkę i tak mnie to zmrozilo ze nie moge dojsc do siebie...wszystkie boimy sie glownie o 1trymestr pozniej niby ryzyko straty znacznie spada a jednak jej sie przytrafilo w 22tc...ciagle mam ja w glowie i nie moge sie pozbierac...
:( :( o Boze

@Bobisia w takim razie już mi wcale go nie szkoda...:p bo już myślałam że nawet na inne łóżko go wygoniłaś tak aby go nie kusiło [emoji14]
ja juz czekam na weekend, nawet kupiłam nową bieliznę , dostaliśmy zielone światło na Przytulanki [emoji173][emoji173][emoji173]
I słusznie [emoji12] nie ma kogo żałować [emoji12]

reklama
Do góry