reklama
Evelin83
Fanka BB :)
ja sie nastawiam ze jak dostane skurczy to co najwyzej w godzinke urodze i to najlepiej przy kichnieciuHehe tez mialam taka mine[emoji6] ale tego bolu i wszystkiego sie nie pamieta. Mimo ze moj porod byl straszny to jak widzi sie to malenstwo to wszystko co zle jak banka mydlana peka.
A w sumie to te skurcze mialam dluzej bo pierwszy raz bylam w szpitalu w piatek ze skurczami ale mnie odeslali bo nieregularne byly, z soboty na niedziele juz regularne w miare i w nd juz mnie zostawili w szpitalu i meczylam sie do wtorku bo o 7.20 rano urodzilam przez cesarke bo malej tlen spadl.
Ostatnia edycja:
Evelin83
nie , oprocz tego brazowego plamienia to nic, dkurczy brak, maly kopie po zebrach wiec z nim jest ok. na 11 mam wizyte to sie okaze co on tam wyprawia@Evelin83 jak tam Twój czop? Rodzisz? A może już po wszystkim?
Dobija mnie ciążowa bezsenność!
misis188
To normalne przyzwyczai sie ja jak wymiotowalam to ostatni albo tez pierwszy (bo nie wiem pod co to podciagnac) posilek byl tak miedzy 2-3 w nocy a jak mi sie chcialo kiedys hamburgera z macdonalda-masakra
gooossia17
Ostatnio czytalam.u mamyginekolog albo sluchalam, juz nie pamietam, ze do porodu nie powinno sie isc swiezo po goleniu. Najlepiej przyciac krzaki ale nie golic. Na porodowce maja maszynki jakby jednak zaszla koniecznosc podgolenia
Moje obie kuzynki jak szły rodzic to były ogolone, a położnym nie powiedziały to te maszynki do golenia szykowały żeby je ogolić. Co szpital to obyczaj.
gooossia17
Haha Wariatka [emoji23]
Rustynka
Masakra to pogratulować .Moi znajomi antyczepionkowcy mały z lipca 2017 nie szczepiony na nic.. Jakiś miesiąc temu złapał zapalenie płuc i go do. Szpitala nie wzięli bo się bali że przyjmą z zapaleniem. Płuc a złapie coś innego. I ja w szoku ze takie małe dziecko. Z. Zapeleniem. Płuc w domu a. Oni co zero reakcji...[emoji44]
Mój jest chory ma zawalony nos i ja całą noc nie spałam że się coś stanie bo ciężko oddycha..
Rustynka
Mąż dowcipny [emoji23][emoji23][emoji23]Spoko Może i zapomnieli [emoji12] W każdym razie ja już zaczęłam się zastanawiać jak to pokazać się taka nieogolona [emoji12] Masakra [emoji12] I jeszcze mąż się ze mnie śmieje z tego powodu i śpiewa mi piosenkę tego Sławomira "Ty mała znów zaroslas " czy jakoś tak [emoji12][emoji58] głupek [emoji12]
reklama
Z głodem nie ma co dyskutować a i w nocy zjadłam 2 takie miski obudziła się o 7 i znowu głodnaHaha Wariatka [emoji23]