reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hehe tez mialam taka mine[emoji6] ale tego bolu i wszystkiego sie nie pamieta. Mimo ze moj porod byl straszny to jak widzi sie to malenstwo to wszystko co zle jak banka mydlana peka.
A w sumie to te skurcze mialam dluzej bo pierwszy raz bylam w szpitalu w piatek ze skurczami ale mnie odeslali bo nieregularne byly, z soboty na niedziele juz regularne w miare i w nd juz mnie zostawili w szpitalu i meczylam sie do wtorku bo o 7.20 rano urodzilam przez cesarke bo malej tlen spadl.
ja sie nastawiam ze jak dostane skurczy to co najwyzej w godzinke urodze ;) i to najlepiej przy kichnieciu :D

Ostatnia edycja:
Ostatnio czytalam.u mamyginekolog albo sluchalam, juz nie pamietam, ze do porodu nie powinno sie isc swiezo po goleniu. Najlepiej przyciac krzaki ale nie golic. Na porodowce maja maszynki jakby jednak zaszla koniecznosc podgolenia

Moje obie kuzynki jak szły rodzic to były ogolone, a położnym nie powiedziały to te maszynki do golenia szykowały żeby je ogolić. Co szpital to obyczaj.

Moi znajomi antyczepionkowcy mały z lipca 2017 nie szczepiony na nic.. Jakiś miesiąc temu złapał zapalenie płuc i go do. Szpitala nie wzięli bo się bali że przyjmą z zapaleniem. Płuc a złapie coś innego. I ja w szoku ze takie małe dziecko. Z. Zapeleniem. Płuc w domu a. Oni co zero reakcji...[emoji44]
Masakra to pogratulować .
Mój jest chory ma zawalony nos i ja całą noc nie spałam że się coś stanie bo ciężko oddycha..

Spoko :D Może i zapomnieli [emoji12] W każdym razie ja już zaczęłam się zastanawiać jak to pokazać się taka nieogolona [emoji12] Masakra [emoji12] I jeszcze mąż się ze mnie śmieje z tego powodu i śpiewa mi piosenkę tego Sławomira "Ty mała znów zaroslas " czy jakoś tak [emoji12][emoji58] głupek [emoji12]
Mąż dowcipny [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Do góry