reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Mamusie mam pytanko . Czy któraś z was widziała na żywo taki produkt ?
Link do: Babymoov Dmuchana Wanienka - Ceny i opinie - Ceneo.pl
Wyjeżdżamy na dość długo bo 2,5 tygodnia i tych rzeczy jest tyle ze do sedana raczej ciężko będzie się spakować a jak pomyśle ze mam ładować wanienkę to raczej mało realne . Chodzi mi o to cY po na dmuchaniu to jest raczej takie sztywne czy może wręcz przeciwnie ugina się i czy można to później wykorzystać np na plaży ?

Wyjeżdżamy na dość długo bo 2,5 tygodnia i tych rzeczy jest tyle ze do sedana raczej ciężko będzie się spakować a jak pomyśle ze mam ładować wanienkę to raczej mało realne . Chodzi mi o to cY po na dmuchaniu to jest raczej takie sztywne czy może wręcz przeciwnie ugina się i czy można to później wykorzystać np na plaży ?
Ja mam podobna. Dostalam jak kupowalam wanienke na stelazu (oba uzywki) ale nie dmuchalam jeszcze. My dopiero w czerwcu jedziemy.

reklama
Ja mam wanienke summer też jest dmuchana i się składa . Sprawdza się u mnie świetnie. Na YouTube jest filmik.
https://www.googleadservices.com/pa...QU2UiaTEnr7nn27b9a11Z553P-SNvhgwaArawEALw_wcB

Do góry