reklama
Cudzie trwaj z nami całe życie niecały centymetr szczęścia....Zobacz załącznik 847582
Pięknie [emoji7][emoji1307][emoji8]
gooossia17
Fanka BB :)
Kochane a jaka nianie elektroniczna polecacie??
Ja mam z babysens razem z monitorem oddechu. Jeszcze nic na jej temat nie powiem [emoji23] za 2 miesiące dopiero.
Widziałaś nowa kolekcje wózków z silver crossa jaka ma wyjść? Teraz maja być premiery? Ty się wózkiem z tej firmy i teresowalas? Dobrze kojarzę?
walczaca o szczescie
Super! GratulujęCudzie trwaj z nami całe życie niecały centymetr szczęścia....Zobacz załącznik 847582
Ej tez patrzylam jakie cuda maja dla dzieci... takie niespotykane i piekne tez zamowie jak amnio przyjdzieJak weszlam na to ns telefonie to.tylko dolart. Jak wlazlam na kompie to zmienilam na złotówki i placilam.karta debetowa za 2 m-ce sie pocheale przesylka jak weszlam.na ciuszki to oszalec idzie jakie cuda❤
M@gda
Moderatorka
Bedziesz dziecko emolientowac w szpitalu? WątpięDziewczyny gdzie można zamówić jakieś próbki emolientow dla noworodka? Chciałabym takie próbki zabrać do szpitala i nie brać ze sobą całych opakowań produktów...
Sama na pewno go tam nie bedziesz myc. A do dupki krem trzeba miec. Ja mam bephanten baby sensituve czy jakos tak.
M@gda
Moderatorka
Gratulacje!!!Cudzie trwaj z nami całe życie niecały centymetr szczęścia....Zobacz załącznik 847582
M@gda
Moderatorka
Ja zamawialam z aukcji na ktorych jest sporo opinii i sa zdjecia.Ej tez patrzylam jakie cuda maja dla dzieci... takie niespotykane i piekne tez zamowie jak amnio przyjdzie
Aguleczka29
Witamy mamusie,my już po wizycie z Lenką wszystko dobrze,rośnie i fika zdrowo waży 1193g ale fotki nie dała sobie zrobić więc niestety dziś ciociom się nie pokażemy.. Ale zapewniam Was ze jest piękna
reklama
misis188
Ja pisałam o jednym ktory mi wpadl w oko ale widzialam tylko na internecie miałam jechac w zeszla sobote patrzec na wozki a na,razie to sie odciaga w czasie bo robimy remont i moj m musi w miare szybko skonczyc pokoik w którym kiedys bedzie mieszkal Hubcio jak juz go wygonimy z sypialni bo facet mi podloge przyjdzie cyklinowac i takie to. Ale licze ze jak nie w tym to w przyszlym juz zajade patrzec.Ja mam z babysens razem z monitorem oddechu. Jeszcze nic na jej temat nie powiem [emoji23] za 2 miesiące dopiero.
Widziałaś nowa kolekcje wózków z silver crossa jaka ma wyjść? Teraz maja być premiery? Ty się wózkiem z tej firmy i teresowalas? Dobrze kojarzę?