reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Kochane a jaka nianie elektroniczna polecacie??

Ja mam z babysens razem z monitorem oddechu. Jeszcze nic na jej temat nie powiem [emoji23] za 2 miesiące dopiero.
Widziałaś nowa kolekcje wózków z silver crossa jaka ma wyjść? Teraz maja być premiery? Ty się wózkiem z tej firmy i teresowalas? Dobrze kojarzę?

Dziewczyny gdzie można zamówić jakieś próbki emolientow dla noworodka? Chciałabym takie próbki zabrać do szpitala i nie brać ze sobą całych opakowań produktów...
Bedziesz dziecko emolientowac w szpitalu? Wątpię ;)

Sama na pewno go tam nie bedziesz myc. A do dupki krem trzeba miec. Ja mam bephanten baby sensituve czy jakos tak.

reklama
Ja mam z babysens razem z monitorem oddechu. Jeszcze nic na jej temat nie powiem [emoji23] za 2 miesiące dopiero.
Widziałaś nowa kolekcje wózków z silver crossa jaka ma wyjść? Teraz maja być premiery? Ty się wózkiem z tej firmy i teresowalas? Dobrze kojarzę?
Ja pisałam o jednym ktory mi wpadl w oko ale widzialam tylko na internecie:) miałam jechac w zeszla sobote patrzec na wozki a na,razie to sie odciaga w czasie bo robimy remont i moj m musi w miare szybko skonczyc pokoik w którym kiedys bedzie mieszkal Hubcio jak juz go wygonimy z sypialni:) bo facet mi podloge przyjdzie cyklinowac i takie to. Ale licze ze jak nie w tym to w przyszlym juz zajade patrzec.

Do góry