gooossia17
Fanka BB :)
Cześć Gosiuuuu! Piękne Wy!! [emoji7] super figura,tylko brzuszek Wam rośnie :-) ile masz kg na plus teraz?
5 kg dokładnie [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć Gosiuuuu! Piękne Wy!! [emoji7] super figura,tylko brzuszek Wam rośnie :-) ile masz kg na plus teraz?
Ślicznie wyglądasz 5 kg to naprawdę mało ja mam 10 i jutro zaczynam 31 tydzień i cieszę się bo zawsze miałam tendencje do tycia a na tym etapie 10 kg jest w normie.Jak narazie nie mam rozstępów ale pojawił się cellulit.Wiem że po połogu wezmę się za ćwiczenia i wrócę do formy z przed ciąży bo już tęsknię za fikaniem z chodakowska5 kg dokładnie [emoji4]
Ślicznie wyglądasz 5 kg to naprawdę mało ja mam 10 i jutro zaczynam 31 tydzień i cieszę się bo zawsze miałam tendencje do tycia a na tym etapie 10 kg jest w normie.Jak narazie nie mam rozstępów ale pojawił się cellulit.Wiem że po połogu wezmę się za ćwiczenia i wrócę do formy z przed ciąży bo już tęsknię za fikaniem z chodakowska
Ja polowkowe miałam 22 i 2Cześć Dziewczyny. Jestem po wizycie. Z Bejbikiem wszystko dobrze Jak zwykle na wizycie spał
Na połówkowe zapisali mnie na 7.05 to bedzie 21+5 i zastanawiam się czy to nie za późno, tym bardziej że Bejbik jest większy niż wskazuje wiek ciąży. Co o tym myślicie?
Mysle ze nie. Ja mialam w poniedzialek i byl.to 21 +1. Znasz plec?Cześć Dziewczyny. Jestem po wizycie. Z Bejbikiem wszystko dobrze Jak zwykle na wizycie spał
Na połówkowe zapisali mnie na 7.05 to bedzie 21+5 i zastanawiam się czy to nie za późno, tym bardziej że Bejbik jest większy niż wskazuje wiek ciąży. Co o tym myślicie?