Agnieś191
Fanka BB :)
Ja dodaje tak, robię screen zdjęcia i potem zmniejszam format i mi się dodajeNie moge dodac nawet przez aplikacje nie wiwm czemu ;(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dodaje tak, robię screen zdjęcia i potem zmniejszam format i mi się dodajeNie moge dodac nawet przez aplikacje nie wiwm czemu ;(
Odpoczywaj i lez dużo.Jestes tydzień za mna, ja to jestem ciekawa wagi malutkiego ale dowiem się za 2 tyg.Na 28.06. Tak zrobię właśnie ...
Ślicznoty [emoji7]A my dziś skończyliśmy 4 miesiące[emoji7] dziewczyny jak ten czas przy dzieciach ucieka[emoji64]Zobacz załącznik 846532
My mamy takie cudo Link do: Wózek Baby Jogger City Select w sklepie Bliźniacze SzczęścieNie mam żadnego. Popytam sprzedawce i w domu będę czytac opinie i wybierać. Ty jaki zamowilas? Ten sklep gdzie chce jechac ma dosc duzy wybor wozkow ale rozpiętość cenowa jest ogromna od 1500 do nawet 15 000 a moze i jeszcze wiecej
Już pokazałam link [emoji14] no Wasza fura też z rych droższych [emoji14]Jaką?
Wow a jakie to wózki po 15 tys? Niektórzy znajomi mówią, że nasz drogi wózek i jak coś to teraz będę mówiła, że wcale nie, bo są takie po 15 tys. hehe
494 g w ktoryme dokladnie tc?Oj to bedzie taki duzy jak moj jest miedzy moim.a Twoim prawie miesiac roznicy i na wizycie miesiac temu ważył 250 g a teraz w poniedzialek jux 493
21+5.494 g w ktoryme dokladnie tc?
Link do: Silver Cross WAYFARER - Expedition Special Edition wózek głeboko-spacerowy - BoboWózkiJuż pokazałam link [emoji14] no Wasza fura też z rych droższych [emoji14]