Ewunka
Fanka BB :)
Że sama to zrobiłaś ? CudoZobacz załącznik 844845 skonczony , z tym brzuchem to nie lada wyczyn , ale jestem dumna z siebie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Że sama to zrobiłaś ? CudoZobacz załącznik 844845 skonczony , z tym brzuchem to nie lada wyczyn , ale jestem dumna z siebie
Dziewczyny, na szybko.
Alinka już jest na świecie [emoji7]
Urodzona dziś sn o 6:05, 57 cm, 3980 g [emoji4]
Rodziłam koło 6 godzin.
Na razie jestem słaba, krocze mi słabo się goi. Jest najpiękniejsza na świecie [emoji257]
Ale cuuudo! :-) nie przyjmujesz zamówień na sprzedaż??;-)Zobacz załącznik 844845 skonczony , z tym brzuchem to nie lada wyczyn , ale jestem dumna z siebie
jak cos to dopiero za jakies 2 miesiące bo teraz z brzuchem to ciężko się schylać a jednak trzeba przy doszywaniuAle cuuudo! :-) nie przyjmujesz zamówień na sprzedaż??;-)
Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja podałam czas trwania od początku skurczy. Porodówka to z 3 godziny bylam.Ale na porodowce sie nie jest od poczatku. Mpja szwagierka 4 godziny rodzila i juz na koncowke ja zawiezli na porodowke
Uroczy dywanik[emoji7]Zobacz załącznik 844845 skonczony , z tym brzuchem to nie lada wyczyn , ale jestem dumna z siebie
Szok i niedowierzanie [emoji3] W ogóle chciałam iść spać jak odeszły mi wody [emoji16]Gratuluje! Ale szybka akcja [emoji12] jeszcze wczoraj mówiłaś, ze tylko 2 cm rozwarcia [emoji2] szybkiego powrotu do siebie [emoji2]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
slicznosci, gratuluje jeszcze raz i zycze dużo zdrowkaDziękuję, dziewczyny [emoji8] Niestety jak na razie mnie wszystko boli na dole że ledwo się ruszam i ciężko dbać o malutke [emoji52]
Witajcie, ciocie [emoji7] [emoji214]
Ale pucia słodka Też bym chciała mieć taki szybki poród.Dziękuję, dziewczyny [emoji8] Niestety jak na razie mnie wszystko boli na dole że ledwo się ruszam i ciężko dbać o malutke [emoji52]
Witajcie, ciocie [emoji7] [emoji214]