reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny mam do oddania pregnavit plus 50tabletek jak któraś potrzebuje to oddam bo ja od tego tygodnia zaczynam brac inne.

Wiadomo strach ale ja to panikara jestem ;) leżałam ponad tydzień z wstawianiem do WC i po coś do jedzenia,później miałam wizytę po tym jakiś 2 tyg i kosmówka była już ok,i krwawienie też ustało.Zobaczysz i u ciebie będzie dobrze
Tak sie zastanawiam bo skoro to krwiaki to powinny sie saczyc czy nie powinny? a u mnie to dziwna sprawa bo 28.02 lekarz wypatrzyl na usg ze kosmowka nie trzyma wiec krwiak a wczoraj w szpitalu juz byly dwa krwiaki :/ wiec cos nie przechodzi a sie mnoza skubane :/

i u mnie jest troche lipa z lezeniem w tygodniu. maz na weekendy wraca to la leze od piatku wieczor a tak od jutra to musze trzy razy dziennie z psem isc. a z 3 pietra to jednak wysilek. robie mu krotkie spacery ale jednak sa. nie mam komu ho podrzucic bo moja siostra traktuje go "jak moj problem " wiec nawet nie pytam. tescie maja owczarka i kota corki wiec nie dam go tam bo nie upilnuja ich a nie zaryzykuje zycia mojego " syneczka ";) a mamy mojej tu nie ma :/ ehhhh powiedzcie prosze ze bedzie dobrze .....

Tak sie zastanawiam bo skoro to krwiaki to powinny sie saczyc czy nie powinny? a u mnie to dziwna sprawa bo 28.02 lekarz wypatrzyl na usg ze kosmowka nie trzyma wiec krwiak a wczoraj w szpitalu juz byly dwa krwiaki :/ wiec cos nie przechodzi a sie mnoza skubane :/
Kochanie nie powiem ci bo nie będę ściemniać nie mam pojęcia naprawdę.Obserwuj i jak możesz to staraj się odpoczywać jak najwięcej leż.

i u mnie jest troche lipa z lezeniem w tygodniu. maz na weekendy wraca to la leze od piatku wieczor a tak od jutra to musze trzy razy dziennie z psem isc. a z 3 pietra to jednak wysilek. robie mu krotkie spacery ale jednak sa. nie mam komu ho podrzucic bo moja siostra traktuje go "jak moj problem " wiec nawet nie pytam. tescie maja owczarka i kota corki wiec nie dam go tam bo nie upilnuja ich a nie zaryzykuje zycia mojego " syneczka ";) a mamy mojej tu nie ma :/ ehhhh powiedzcie prosze ze bedzie dobrze .....
Będzie dobrze ja krwawiłam od 5tc do 10tc i bardzo się bałam i co tydzień u gin byłam bo tak miałam krwawienia i raz w tym czasie między 5tc-6tc leżałam w szpitalu,a z dzieckiem było Ok.Trzeba być dobrej myśli.Jak nie masz możlwości jak nawiecej leżec to staraj się odpoczywać jak najwięcej

reklama
Będzie dobrze ja krwawiłam od 5tc do 10tc i bardzo się bałam i co tydzień u gin byłam bo tak miałam krwawienia i raz w tym czasie między 5tc-6tc leżałam w szpitalu,a z dzieckiem było Ok.Trzeba być dobrej myśli.Jak nie masz możlwości jak nawiecej leżec to staraj się odpoczywać jak najwięcej
Tak tez zamierzam. Dres na pizamy i na dwor z psem a po spacerze dres w dol i hop do lozka :D plan na najblizsze dni :D

Do góry