I jak sonlbie z tym radzilas? lezenie ciagle? kiedy to cholerstwo znikło?Mi gin odstawiła acard w 12tc bo często plamiłam też od 5 tyg do 10tc i oczywiście też odklejanie się kosmówki w tym czasie było.
reklama
jasani
Fanka BB :)
Dziewczyny wiem, że takie pytania już były, ale ciężko mi się dokopać do nich a nie skupiałam się na nich wtedy za bardzo. Od wczoraj jakoś mniej czuję małą. I nie wiem czy ma lenia czy coś się dzieje. Jak to u Was było? Od kiedy liczyłyście ruchy bobasa? Nie wiem czy panikować czy taki po prostu ma dzień.
Agnieś191
Ja Ci powiem jak u mnie... od początku mam tak że jest dzień lenia i dzień nie dawania spokoju i tak na zmiane, cały czas jest wszystko ok. Do tego dziecko ma coraz mniej miejsca i ma już normalne 2-3h pory snu. Możesz porozmawiać o tym z lekarzem jak masz obawy. Ja sobie tłumaczę, że takue już moje dziecko jest i tyle.Dziewczyny wiem, że takie pytania już były, ale ciężko mi się dokopać do nich a nie skupiałam się na nich wtedy za bardzo. Od wczoraj jakoś mniej czuję małą. I nie wiem czy ma lenia czy coś się dzieje. Jak to u Was było? Od kiedy liczyłyście ruchy bobasa? Nie wiem czy panikować czy taki po prostu ma dzień.
Evelin83
u mnie czasami jest bardziej aktywny a czasami wogole, wiec to chyba zależy jaki ma dzień, ja nie liczyłam ruchow, ale jak bardzo się denerwuje ze maly się nie rusza to pije zimna wode i klade się na plcach, jak mnie kpnie to się uspokajam, jak nie masz problemów z cukrem to tez możesz cos słodkiego zjeść i pozekaj kilka minut.Dziewczyny wiem, że takie pytania już były, ale ciężko mi się dokopać do nich a nie skupiałam się na nich wtedy za bardzo. Od wczoraj jakoś mniej czuję małą. I nie wiem czy ma lenia czy coś się dzieje. Jak to u Was było? Od kiedy liczyłyście ruchy bobasa? Nie wiem czy panikować czy taki po prostu ma dzień.
jasani
No własnie już mi tu mąż sugerował coś słodkiego, ale mam problemy z cukrem, więc wolę tego uniknąć. Z woda wypróbuję. Dziękiu mnie czasami jest bardziej aktywny a czasami wogole, wiec to chyba zależy jaki ma dzień, ja nie liczyłam ruchow, ale jak bardzo się denerwuje ze maly się nie rusza to pije zimna wode i klade się na plcach, jak mnie kpnie to się uspokajam, jak nie masz problemów z cukrem to tez możesz cos słodkiego zjeść i pozekaj kilka minut.
meg86
Napewno taki dzień. Ja wogole nie liczę ruchów a też Czasami cały dzień moja mała siedzi cichoDziewczyny wiem, że takie pytania już były, ale ciężko mi się dokopać do nich a nie skupiałam się na nich wtedy za bardzo. Od wczoraj jakoś mniej czuję małą. I nie wiem czy ma lenia czy coś się dzieje. Jak to u Was było? Od kiedy liczyłyście ruchy bobasa? Nie wiem czy panikować czy taki po prostu ma dzień.
gooossia17
Ja jak się denerwuje, ze mała się nie rusza to puszczam jej muzykę wtedy się zaczyna ruszaćNo własnie już mi tu mąż sugerował coś słodkiego, ale mam problemy z cukrem, więc wolę tego uniknąć. Z woda wypróbuję. Dzięki
Wiadomo strach ale ja to panikara jestem leżałam ponad tydzień z wstawianiem do WC i po coś do jedzenia,później miałam wizytę po tym jakiś 2 tyg i kosmówka była już ok,i krwawienie też ustało.Zobaczysz i u ciebie będzie dobrzeI jak sonlbie z tym radzilas? lezenie ciagle? kiedy to cholerstwo znikło?
reklama
Ja mam to samo już muszę do małego popukac czasem potrafi przez ponad 3 g nic ale zaczne pukać w brzuszek to na chwilę wypcha mi się plecami ja liczyłam od 29 tv gin kazał od 30tc liczyć i musiałam doliczyć 50 ruchów przez cały dzień i przestać czasem miałam już do południa ale wiadomo teraz to inaczejDziewczyny wiem, że takie pytania już były, ale ciężko mi się dokopać do nich a nie skupiałam się na nich wtedy za bardzo. Od wczoraj jakoś mniej czuję małą. I nie wiem czy ma lenia czy coś się dzieje. Jak to u Was było? Od kiedy liczyłyście ruchy bobasa? Nie wiem czy panikować czy taki po prostu ma dzień.