reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny wiem, że takie pytania już były, ale ciężko mi się dokopać do nich a nie skupiałam się na nich wtedy za bardzo. Od wczoraj jakoś mniej czuję małą. I nie wiem czy ma lenia czy coś się dzieje. Jak to u Was było? Od kiedy liczyłyście ruchy bobasa? Nie wiem czy panikować czy taki po prostu ma dzień.

Dziewczyny wiem, że takie pytania już były, ale ciężko mi się dokopać do nich a nie skupiałam się na nich wtedy za bardzo. Od wczoraj jakoś mniej czuję małą. I nie wiem czy ma lenia czy coś się dzieje. Jak to u Was było? Od kiedy liczyłyście ruchy bobasa? Nie wiem czy panikować czy taki po prostu ma dzień.
Ja Ci powiem jak u mnie... od początku mam tak że jest dzień lenia i dzień nie dawania spokoju :p i tak na zmiane, cały czas jest wszystko ok. Do tego dziecko ma coraz mniej miejsca i ma już normalne 2-3h pory snu. Możesz porozmawiać o tym z lekarzem jak masz obawy. Ja sobie tłumaczę, że takue już moje dziecko jest i tyle.

u mnie czasami jest bardziej aktywny a czasami wogole, wiec to chyba zależy jaki ma dzień, ja nie liczyłam ruchow, ale jak bardzo się denerwuje ze maly się nie rusza to pije zimna wode i klade się na plcach, jak mnie kpnie to się uspokajam, jak nie masz problemów z cukrem to tez możesz cos słodkiego zjeść i pozekaj kilka minut.

u mnie czasami jest bardziej aktywny a czasami wogole, wiec to chyba zależy jaki ma dzień, ja nie liczyłam ruchow, ale jak bardzo się denerwuje ze maly się nie rusza to pije zimna wode i klade się na plcach, jak mnie kpnie to się uspokajam, jak nie masz problemów z cukrem to tez możesz cos słodkiego zjeść i pozekaj kilka minut.
No własnie już mi tu mąż sugerował coś słodkiego, ale mam problemy z cukrem, więc wolę tego uniknąć. Z woda wypróbuję. Dzięki

Napewno taki dzień. Ja wogole nie liczę ruchów a też Czasami cały dzień moja mała siedzi cicho

I jak sonlbie z tym radzilas? lezenie ciagle? kiedy to cholerstwo znikło?
Wiadomo strach ale ja to panikara jestem ;) leżałam ponad tydzień z wstawianiem do WC i po coś do jedzenia,później miałam wizytę po tym jakiś 2 tyg i kosmówka była już ok,i krwawienie też ustało.Zobaczysz i u ciebie będzie dobrze

reklama
Ja mam to samo już muszę do małego popukac czasem potrafi przez ponad 3 g nic ale zaczne pukać w brzuszek to na chwilę wypcha mi się plecami ;) ja liczyłam od 29 tv gin kazał od 30tc liczyć i musiałam doliczyć 50 ruchów przez cały dzień i przestać czasem miałam już do południa ale wiadomo teraz to inaczej ;)

Do góry