reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Mamuśki napiszcie wasze sposoby na kolki bo Ja już nie wiem co robić a plecy mi odpadają z bólu. Krople Sab Simplex używam , probiotyk też, masaże robię po kąpieli, grzeje brzuszek suszarka , kładę na brzuszku ,kupiłam teraz tez mleko bebilon na kolki . Dziś od 20 prawie do teraz czyli północy non stop płacz . Wiem ze to musi przejść samo ale może jest coś co znacie a załagodzi jej ten ból [emoji30][emoji30][emoji30]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny wiem, że takie pytania już były, ale ciężko mi się dokopać do nich a nie skupiałam się na nich wtedy za bardzo. Od wczoraj jakoś mniej czuję małą. I nie wiem czy ma lenia czy coś się dzieje. Jak to u Was było? Od kiedy liczyłyście ruchy bobasa? Nie wiem czy panikować czy taki po prostu ma dzień.
Ja nic nie liczę. Jeden dzień jest spokojniejsza, w innym może rozrabiac prawie non stop czyli jest różnie. Osobiście uważam że grunt że codziennie się rusza i nie ma co niepotrzebnie się stresować [emoji6]

Mamuśki napiszcie wasze sposoby na kolki bo Ja już nie wiem co robić a plecy mi odpadają z bólu. Krople Sab Simplex używam , probiotyk też, masaże robię po kąpieli, grzeje brzuszek suszarka , kładę na brzuszku ,kupiłam teraz tez mleko bebilon na kolki . Dziś od 20 prawie do teraz czyli północy non stop płacz . Wiem ze to musi przejść samo ale może jest coś co znacie a załagodzi jej ten ból [emoji30][emoji30][emoji30]

Nie ma rady na to niestety...U nas kolek nie było. Ból brzuszka był od skazy. Lepszych sposobów niestety nie znam... Bliżej niż dalej trzeciego miesiąca, tylko tym się możesz pocieszyć...

Napisane na Redmi Note 5A Prime w aplikacji Forum BabyBoom

Nie ma rady na to niestety...U nas kolek nie było. Ból brzuszka był od skazy. Lepszych sposobów niestety nie znam... Bliżej niż dalej trzeciego miesiąca, tylko tym się możesz pocieszyć...

Oby tylko do trzeciego bo nie którzy mówią ze potrafi tez doskwierać dłużej [emoji31] serce mi peka jak widzę jak przychodzi ten ból i aż krzyczy a Ja jej nie mogę ulżyć. Ehh wiem że nikt nie obiecywał że będzie łatwo...

Oby tylko do trzeciego bo nie którzy mówią ze potrafi tez doskwierać dłużej [emoji31] serce mi peka jak widzę jak przychodzi ten ból i aż krzyczy a Ja jej nie mogę ulżyć. Ehh wiem że nikt nie obiecywał że będzie łatwo...

No znam to uczucie bezradności okropne

reklama
Ropuszko a jak sytuacja z laktoza? Moze mleko bez laktozy jej daj?
U nas podobno popularna jest gripe water taka woda koperkowa moze sprobuj zalatwic gdzies?

Do góry