reklama
Nina001
Fanka BB :)
Dobrze, że masz skrupulatnego lekarza Ale czy przypadkiem nie miałaś sama zdecydować jak chcesz rodzić? (pewna nie jestem czy akurat to Ty kiedyś o tym nie wspominałaś- mogę źle kojarzyć).No nie miałam takiego zamiaru. Pytałam poważnie... Skupiłam się głównie na tym ivf, ale wypisując skierowanie lekarz prześledzil całą moją historię leczenia przed zajsciem w ciążę i dopisał jeszcze operację. Dlatego teraz zaczęłam się zastanawiać czy to ma jakieś znaczenie, bo lekarza nie zapytałam. Jeju chyba faktycznie lepiej będzie jak będę mniej się tutaj odzywać, bo znowu dostałam ochrzan tylko nie wiem za co.
Aguleczka29
I jeszcze jedno bo igłę wbijają w kręgosłup to tak wogole podobno się nie można poruszyć bo mogą coś uszkodzić to prawda ?Hmm myślałam że każdy szpital ma takie znieczulenie ...musze się jednak dowiedzieć :-)
Nina001
Teoria jest taka, że często mówią i piszą na swoich stronach, że mają...ale warto dopytać się czy w praktyce faktycznie można z niego skorzystać. Rzeczywistość często nie bywa aż taka różowaHmm myślałam że każdy szpital ma takie znieczulenie ...musze się jednak dowiedzieć :-)
Nina001
Tym się nie martw. Żaden anestezjolog nie będzie wkłuwał sie w trakcie skurczu Zaczeka na odpowiedni momentI jeszcze jedno bo igłę wbijają w kręgosłup to tak wogole podobno się nie można poruszyć bo mogą coś uszkodzić to prawda ?
Tak to ja. Dlatego myślałam, że to chodzi tylko o ivf.Dobrze, że masz skrupulatnego lekarza Ale czy przypadkiem nie miałaś sama zdecydować jak chcesz rodzić? (pewna nie jestem czy akurat to Ty kiedyś o tym nie wspominałaś- mogę źle kojarzyć).
Nina001
No to mam wątpliwości czy Twoja operacja sama w sobie byłaby wskazaniem do cc. Skoro lekarz dał Tobie wolną rękę to znaczy, że mogłabyś rodzić snTak to ja. Dlatego myślałam, że to chodzi tylko o ivf.
Aguleczka29
No ale jak mi igłę wbiją to się "wzdrygnę" to mnie nie uszkodzą?Tym się nie martw. Żaden anestezjolog nie będzie wkłuwał sie w trakcie skurczu Zaczeka na odpowiedni moment
kredka82
Bobisia przemysl to bo ja na poczatku tez myslalam ze cc to super ale szybko zmienilam zdanie i sn ma tyle plusow ze nawet sie nie zastanawialam. Mala zadecydowala o cc (no chyba ze jeszcze raz fiknie) wiec wyjscia nie mam... wiadomo ze my przrzyjemy wszystko byle dziecko bylo bezpieczne[emoji6]
reklama
Nina001
Hahaha...myślę, że będziesz bardzo grzeczną pacjentką Nie powinni Cię uszkodzić, to dość standardowa forma znieczuleniaNo ale jak mi igłę wbiją to się "wzdrygnę" to mnie nie uszkodzą?