Bąbelki kochaneA my dziś kończymy 2 miesiące[emoji7]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bąbelki kochaneA my dziś kończymy 2 miesiące[emoji7]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Też się obawiałam, a jak miałam milion guzików do zapięcia w tych kopertowych to szybko przerzuciłam się na przez główkę nie ma tragediiSłodkości ♡♡♡
Podziwiam Cię, bo widać, że przebieranie/ubieranie maluszków nie sprawia Tobie żadnych trudności. Ja obawiam się tego przebierania. Szczególnie zakładania ubranek przez główkę. Dlatego na początek większość mam kopertowych bodziakow
Dzięki Pocieszylas mnie. Mam nadzieję, że tak będzieTeż się obawiałam, a jak miałam milion guzików do zapięcia w tych kopertowych to szybko przerzuciłam się na przez główkę nie ma tragedii
Też się obawiałam, a jak miałam milion guzików do zapięcia w tych kopertowych to szybko przerzuciłam się na przez główkę nie ma tragedii
Otóż to mnie też te guziki do szału doprowadzaly...Też się obawiałam, a jak miałam milion guzików do zapięcia w tych kopertowych to szybko przerzuciłam się na przez główkę nie ma tragedii
Który masz tydzień? Ja mAm 27t3d miałam wizytę w piątek i o to pytałam to lekarz powiedział, że nie mam czym się martwić ale już teraz dni mają być coraz bardziej podobne do siebie. Znowu jak czytam to każda mama mówi że ich dzieci były leniuszkami i nie zawsze były super ruchliwe. Nie dalej niż wczoraj ruszała się rano, troche popołudniu a dziś od rana nie daje mi spokoju. Dla mnie najważniejsze że się rusza. Czasem kłade się na płasko i licze ruchy powinno być 10 w przeciągu godziny, jest to przestaje liczyc.DZiewczyny czy wasze maluchy w brzuchu tez czasami maja leniwy dzień i mało się ruszają? Bo ja nie wiem czy mam się wtedy denerwować czy nie.