reklama
Agnieś191
Fanka BB :)
Wszystko dobrzeCześć ciotki ❤ maluszek zdrowy , rośnie tak jak trzebama już 69mm ❤ Mamuska cały czas płakała
focie wstawię jak będę w domu
Jestem taka szczęśliwa !!
Patrzę tak teraz to jest 155ud/min ale to chyba dobrze ?? Nie mało??
gooossia17
Serduszko teraz będzie zwalniałoCześć ciotki ❤ maluszek zdrowy , rośnie tak jak trzebama już 69mm ❤ Mamuska cały czas płakała
gooossia17
22+0tc, u mnie było tak wczoraj. Cały dzień się kopała, a dzisiaj dopiero przed chwila zaczęła jak poruszałam brzuchem.Który masz tydzień? Ja mAm 27t3d miałam wizytę w piątek i o to pytałam to lekarz powiedział, że nie mam czym się martwić ale już teraz dni mają być coraz bardziej podobne do siebie. Znowu jak czytam to każda mama mówi że ich dzieci były leniuszkami i nie zawsze były super ruchliwe. Nie dalej niż wczoraj ruszała się rano, troche popołudniu a dziś od rana nie daje mi spokoju. Dla mnie najważniejsze że się rusza. Czasem kłade się na płasko i licze ruchy powinno być 10 w przeciągu godziny, jest to przestaje liczyc.
Tak czasami tak mam,że przez 2h lub 3h zrobi parę ruchów albo nic to wtedy próbuję małego obudzićDZiewczyny czy wasze maluchy w brzuchu tez czasami maja leniwy dzień i mało się ruszają? Bo ja nie wiem czy mam się wtedy denerwować czy nie.
adunnnia90
Super niech rośnie dalej [emoji7] [emoji173]Cześć ciotki [emoji173] maluszek zdrowy , rośnie tak jak trzebama już 69mm [emoji173] Mamuska cały czas płakała
![]()
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi mój gin i w szpitalu kazali liczyć do 50 ruchów i przestać,więc tak liczę ale czytałam na necie własnie ze do 10 a jak powiedziałam mu o tym to każe 50 a nie 10,więc tak robie.Moj też ma aki dzien ze daje rano popalic pozniej spokoj znowu na chwilke i spi a czasem przez całe 12hKtóry masz tydzień? Ja mAm 27t3d miałam wizytę w piątek i o to pytałam to lekarz powiedział, że nie mam czym się martwić ale już teraz dni mają być coraz bardziej podobne do siebie. Znowu jak czytam to każda mama mówi że ich dzieci były leniuszkami i nie zawsze były super ruchliwe. Nie dalej niż wczoraj ruszała się rano, troche popołudniu a dziś od rana nie daje mi spokoju. Dla mnie najważniejsze że się rusza. Czasem kłade się na płasko i licze ruchy powinno być 10 w przeciągu godziny, jest to przestaje liczyc.
Vinszka
Cześć ciotki ❤ maluszek zdrowy , rośnie tak jak trzebama już 69mm ❤ Mamuska cały czas płakała
U mnie był strach, bo biło za szybko. Wydaje mi się, że jak na ten etap, to puka idealnie.
Gratuluję udanej wizyty! Niech rośnie szybko i zdrowo.
22+0tc, u mnie było tak wczoraj. Cały dzień się kopała, a dzisiaj dopiero przed chwila zaczęła jak poruszałam brzuchem.
To całkiem normalne, mój też ma dzień szaleństwa i dzień leniucha. Ważne, że czujesz ruchy.
Czasami też liczyłam, bo do szału mnie doprowadzało, że jest mniej ruchliwy niż x dni wcześniej. Wtedy też go zachęcałam czekoladą, a to jego zawsze przekupywało hehe
Agnieś191
Też czytałam, że teraz już dziecko ma normalnie pory snu po 3h i się nie rusza. Dziś tak się mała wypychała że chciałam nagrać ale co ja za tel to cisza odkładam ona znowu i tak w kólkoMi mój gin i w szpitalu kazali liczyć do 50 ruchów i przestać,więc tak liczę ale czytałam na necie własnie ze do 10 a jak powiedziałam mu o tym to każe 50 a nie 10,więc tak robie.Moj też ma aki dzien ze daje rano popalic pozniej spokoj znowu na chwilke i spi a czasem przez całe 12h![]()
reklama
Agnieś191
Dzieciaczek ma jeszcze dużo miejsca i nie wszystko możesz czuć. Ruchy im dalej będą intensywniejsze.22+0tc, u mnie było tak wczoraj. Cały dzień się kopała, a dzisiaj dopiero przed chwila zaczęła jak poruszałam brzuchem.