reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Też czytałam, że teraz już dziecko ma normalnie pory snu po 3h i się nie rusza. Dziś tak się mała wypychała że chciałam nagrać ale co ja za tel to cisza odkładam ona znowu i tak w kólko:p
hehe mój też mój jak się wypcha to jedna wilka gula;) ja od razu robię foty ;) bo jak chcę go nagrać to chyba podejrzewa że mamuska coś kombinuje.

reklama
Mi mocno pomaga Mąż. Wraca z pracy i zajmuje się Małą, mam wtedy chwilę dla siebie żeby się ogarnąć :). Może Twoja Mała potrzebuje więcej mleka i dlatego jest dłużej przy piersi, może to tzw. "kryzys laktacyjny". Podobno występuje kilka razy, w tym w okolicach 3 miesiąca życia. Dziecko chce więcej i programuje sobie "produkcję" wg tych nowych potrzeb, może dlatego tak "wisi".
Jeżeli dobrze przybiera to bym nie podawała mm, bo możesz zakłócić kp i może to być droga do jego zakończenia. Ewentualnie może warto poradzić się doradcy laktacyjnego, mi już dwa razy uratował laktację.
Mi mąż też dużo pomaga, ma swoją firmę niedaleko naszego domu więc jak coś potrzebuje to dzwonię i przychodzi :) też czytałam o kryzysie w 3 m-cu, mam nadzieję że to to i szybko przejdzie

Załączniki

• IMG_20180213_113754.jpg
    IMG_20180213_113754.jpg
    377,1 KB · Wyświetleń: 105
Ja czuje takie wypychanie i naprężenie i gdy dotykam to coś jest jakaś dupka czy coś :p ale jeszcze tak nie miałam. Czekam :rolleyes:
Ja ,ja dotykam to czuję własnie dupkę,plecki,czasem po lewej stronie już na biodrach mam taka malutka gulkę i jak trzymam rękę to tak jezdzi a za chwilę znika mi ;) Doczekasz ;) moj jak mi jezdzi nieraz tak mocno że mówie ałaaaaa ;)

reklama
Cześć ciotki [emoji173] maluszek zdrowy , rośnie tak jak trzeba :) ma już 69mm [emoji173] Mamuska cały czas płakała :) focie wstawię jak będę w domu :)
Jestem taka szczęśliwa !!
Patrzę tak teraz to jest 155ud/min ale to chyba dobrze ?? Nie mało??
Gratuluje[emoji16] gdzies czytalam ze pow 150 to na chlopca jest ale nie wiem ile w tym prawdy
Też czytałam, że teraz już dziecko ma normalnie pory snu po 3h i się nie rusza. Dziś tak się mała wypychała że chciałam nagrać ale co ja za tel to cisza odkładam ona znowu i tak w kólko:p droczy się z matką haha
U mnie to samo jak chce ja nagrac to jakby czula ze trzymam telefon i przestaje. Ale wypychanie jest super! Az niewiarygodne. A najlepsze sa stopki i kolanka[emoji7]

Do góry