hehe mój też mój jak się wypcha to jedna wilka gula ja od razu robię foty bo jak chcę go nagrać to chyba podejrzewa że mamuska coś kombinuje.Też czytałam, że teraz już dziecko ma normalnie pory snu po 3h i się nie rusza. Dziś tak się mała wypychała że chciałam nagrać ale co ja za tel to cisza odkładam ona znowu i tak w kólko
reklama
Nataliaa93
Fanka BB :)
Mi mąż też dużo pomaga, ma swoją firmę niedaleko naszego domu więc jak coś potrzebuje to dzwonię i przychodzi też czytałam o kryzysie w 3 m-cu, mam nadzieję że to to i szybko przejdzieMi mocno pomaga Mąż. Wraca z pracy i zajmuje się Małą, mam wtedy chwilę dla siebie żeby się ogarnąć . Może Twoja Mała potrzebuje więcej mleka i dlatego jest dłużej przy piersi, może to tzw. "kryzys laktacyjny". Podobno występuje kilka razy, w tym w okolicach 3 miesiąca życia. Dziecko chce więcej i programuje sobie "produkcję" wg tych nowych potrzeb, może dlatego tak "wisi".
Jeżeli dobrze przybiera to bym nie podawała mm, bo możesz zakłócić kp i może to być droga do jego zakończenia. Ewentualnie może warto poradzić się doradcy laktacyjnego, mi już dwa razy uratował laktację.
Agnieś191
Temat latarki był moja nie reaguje, świece i nic czasem jak zapukam to odpuka łaskawie księżniczka już rośnie mi indywidualistkahehe mój też mój jak się wypcha to jedna wilka gula ja od razu robię foty bo jak chcę go nagrać to chyba podejrzewa że mamuska coś kombinuje.
Temat latarki był moja nie reaguje, świece i nic czasem jak zapukam to odpuka łaskawie księżniczka już rośnie mi indywidualistka
Załączniki
aż tak mocno potrafi że normalnie czuję jak mi się skóra napinaCudnie!!!
Agnieś191
Ja czuje takie wypychanie i naprężenie i gdy dotykam to coś jest jakaś dupka czy coś ale jeszcze tak nie miałam. Czekamaż tak mocno potrafi że normalnie czuję jak mi się skóra napina
Ja ,ja dotykam to czuję własnie dupkę,plecki,czasem po lewej stronie już na biodrach mam taka malutka gulkę i jak trzymam rękę to tak jezdzi a za chwilę znika mi Doczekasz moj jak mi jezdzi nieraz tak mocno że mówie ałaaaaaJa czuje takie wypychanie i naprężenie i gdy dotykam to coś jest jakaś dupka czy coś ale jeszcze tak nie miałam. Czekam
No niestety nie mam nadzieję, że się dowiemy 2marca na wizycieWszystko dobrze coś o płci wiesz?
reklama
kredka82
Gratuluje[emoji16] gdzies czytalam ze pow 150 to na chlopca jest ale nie wiem ile w tym prawdyCześć ciotki [emoji173] maluszek zdrowy , rośnie tak jak trzeba ma już 69mm [emoji173] Mamuska cały czas płakała focie wstawię jak będę w domu
Jestem taka szczęśliwa !!
Patrzę tak teraz to jest 155ud/min ale to chyba dobrze ?? Nie mało??
U mnie to samo jak chce ja nagrac to jakby czula ze trzymam telefon i przestaje. Ale wypychanie jest super! Az niewiarygodne. A najlepsze sa stopki i kolanka[emoji7]Też czytałam, że teraz już dziecko ma normalnie pory snu po 3h i się nie rusza. Dziś tak się mała wypychała że chciałam nagrać ale co ja za tel to cisza odkładam ona znowu i tak w kólko droczy się z matką haha